L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mart 2015 #21 Biz Kore'den 650 dolara aldık. Yani birde yurdundan aldık. Irak'ta 500 TL olması imkansız.
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 6 Mart 2015 #22 bepo-ms dedi: Hocam sizin dediğimizi yapınca çakma diye bildiğim s5'i orijinal, orjinal diye bildiğim Sony xperia z2 çakma çıktı. Z2 neden çakma çıkıyor? Ben onu büyük bir teknoloji marketinden almıştım. Genişletmek için tıkla... Z2 de o kodlar calışmaz.
bepo-ms dedi: Hocam sizin dediğimizi yapınca çakma diye bildiğim s5'i orijinal, orjinal diye bildiğim Sony xperia z2 çakma çıktı. Z2 neden çakma çıkıyor? Ben onu büyük bir teknoloji marketinden almıştım. Genişletmek için tıkla... Z2 de o kodlar calışmaz.
D deepdark0 Ziyaretçi 7 Mart 2015 #23 Fiyatı çok düşük hiçbir yerde bu fiyata satılmaz kaçak bile olsa. Hadi gerçek diyelim insan 500 TL olduğu için güvenemez. Benim düşüncem bu yönde.
Fiyatı çok düşük hiçbir yerde bu fiyata satılmaz kaçak bile olsa. Hadi gerçek diyelim insan 500 TL olduğu için güvenemez. Benim düşüncem bu yönde.