Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #21 Wakuba dedi: Videoda ne anlatılmak isteniyor? Genişletmek için tıkla... Şair, burada. Çin'in heybetli dağlarını ve gece hayatını anlatıyor. Hatta Mao Zedong'a şükranlar iletiliyor.
Wakuba dedi: Videoda ne anlatılmak isteniyor? Genişletmek için tıkla... Şair, burada. Çin'in heybetli dağlarını ve gece hayatını anlatıyor. Hatta Mao Zedong'a şükranlar iletiliyor.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 2 Eylül 2020 #22 Bunlar Japon bu arada.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #23 sweiss dedi: Bunlar Japon bu arada. Genişletmek için tıkla... Ne? Nasıl? Azcık da olsa Japonca harfleri tanıyorum ancak bunların hepsi Çince!
sweiss dedi: Bunlar Japon bu arada. Genişletmek için tıkla... Ne? Nasıl? Azcık da olsa Japonca harfleri tanıyorum ancak bunların hepsi Çince!
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 2 Eylül 2020 #24 Cübbeli hepsi birbirine benziyor.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #25 sweiss dedi: Cübbeli hepsi birbirine benziyor. Genişletmek için tıkla... Japonların çekikleri daha dörtgen değil mi? Koreliler ayrı alemde. Çinliler top gibi konuşuyor. Ben böyle ayırıyorum onları.
sweiss dedi: Cübbeli hepsi birbirine benziyor. Genişletmek için tıkla... Japonların çekikleri daha dörtgen değil mi? Koreliler ayrı alemde. Çinliler top gibi konuşuyor. Ben böyle ayırıyorum onları.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.698 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2020 #26 sweiss dedi: Bunlar Japon bu arada. Genişletmek için tıkla... Japonca'yı kilometrelerce uzaktan tanırım. Bu konudaki bütün videolar Çin.
sweiss dedi: Bunlar Japon bu arada. Genişletmek için tıkla... Japonca'yı kilometrelerce uzaktan tanırım. Bu konudaki bütün videolar Çin.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 2 Eylül 2020 #27 Bizim Azerbaycan'da atalar sözü var. Kör köre kör demese bağrı çatlarmış. Çekik gözlü olmasına rağmen siyahilere laf atıyor. Kendi normalmiş gibi.
Bizim Azerbaycan'da atalar sözü var. Kör köre kör demese bağrı çatlarmış. Çekik gözlü olmasına rağmen siyahilere laf atıyor. Kendi normalmiş gibi.