Irkçılık kötü mü?

İlk olarak ırk kelimesinin anlamını bilmeliyiz.
Irk soy demek, Millet ise aynı kültüre, dile ve coğrafyaya sahip insanlar için denir.
Türk bir millettir, ırk değildir.
Örneğin; Siyahiler çok çirkin dersen Irkçı olursun.
Ama "Kürtler çok barbar, Türkler en iyisi" dersen milliyetçilik yapmış yani faşist olmuş olursun.
Irklar; Siyahiler, Beyazlar, Asyalılar ve Kızılderililer olarak 4'e ayrılır.
Milletler ise; Araplar, Kürtler, Persler, İngilizler, Almanlar, Amerikanlar, Fransız, İtalyanlar... diye devam eder.
Bence Irkçılık çok kötü bir şey, Faşistlikte zaten saçma sapan bir şey.

Türk milleti en özel ırktır. Ya Türk'sün ya da hiç. Ttk.

Dostum abartma istersen geldiğim beyliği biliyorum, karışık çerez sürüsü olmuş hep iç sorunları yüzünden çökmüş tüm Türk vatanları çok'da ahım şahım bir şeyi yok bozula bozula genetik yapımız değişmiş daha ne olsun badem gözlü ve bodur açık tenli değilsen saçma oluyor dediğin. Lakin destanlara göre Türk destanları harici bile ilk insanlıktan gelen bir soy ırk denilebilir sadece destanlara göre o kadar.
Irkçılık kötüdür ama dindaşlık iyidir.

En kötüsü de o dur net :D Arap'la kardeş olacağıma köpekle it ile kardeş olurum. Bakınız bu ırkçılıktır işte.

Dostum abartma istersen geldiğim beyliği biliyorum, karışık çerez sürüsü olmuş hep iç sorunları yüzünden çökmüş tüm Türk vatanları çok'da ahım şahım bir şeyi yok bozula bozula genetik yapımız değişmiş daha ne olsun badem gözlü ve bodur açık tenli değilsen saçma oluyor dediğin. Lakin destanlara göre Türk destanları harici bile ilk insanlıktan gelen bir soy ırk denilebilir sadece destanlara göre o kadar.
Yok en özel millet biziz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı