A1 Türkçe.
Hayatinda İngilizce klavye gormemissin herhalde hümanist animeci.
A1 Türkçe.
Türk, Arap gibi kelimelere ırk demek ne kadar saçma ise bu da o kadar saçma.
Dostum Türk ırktır kalıtımsal özyapıları bir olan insanların oluşturduğu doğal topluluklar ırktır. Orta asyada aynı dil ailesinde gelen toplumlar bir ırkı oluşturuyor ve dünyanın çoğu yerinde bu dil çıkıyor ise ve dünyanın en eski dillerinden olan runik yazı ile hala benzer özellikleri var ise bir ırktan koptuklarını gösterir ve bu bir ırkı işaret eder örnek germenlerde ırktır araplarda ırktır kenanilerde ırktır. Millet ise bambaşka bir kavramdır belirli çatı altında toplaşmış insanlar topluluğudur Türkiye'nin milleti vardır birleşik Arap emirliklerinin'de amerikanın'da.
Ben çıkarmam. Irkçılık güzeldir. En güzel ve özel ırk Türk ırkıdır. TTK.Irkçılık en sevmediğim şeydir yapan varsa çevremde direk hayatımdan çıkartırım ama bu orta doğuda yaşayanlar için geçerli değildir (Evet bu da ırkçılık ama bize onca şey yaptıktan sonra ve halende yapmaya devam ettikleri için sevmemem için bir neden bence) ha görsem bir şey yapmam ama sevmiyorum aynı şuan ki yahudilerin almanlara karşı biraz ağır bastıkları gibi
Demek istediğim böyle kavramların olması saçma. Günün sonunda sadece insanlara zarar getiriyor çünkü. Mesela şu an ülkemizdeki mülteciler yüzünden tüm araplardan nefret eder hale geldik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.