- Makaleler
- 4
Her şeyiyle özel.Heh söyle tam olarak ne bizi özel kılıyor? Irk ve milliyet kavramını ayırt edemeyen arkadaşım söyler misin Türk "ırkını" ney özel kılıyor?
Her şeyiyle özel.Heh söyle tam olarak ne bizi özel kılıyor? Irk ve milliyet kavramını ayırt edemeyen arkadaşım söyler misin Türk "ırkını" ney özel kılıyor?
sen neden benim her dediğime karşı çıkıyonBen çıkarmam. Irkçılık güzeldir. En güzel ve özel ırk Türk ırkıdır. TTK.
Herkes insan ama her insan ve ırk bir değil. Türkler en güzel ırk.sen neden benim her dediğime karşı çıkıyonözel ırk diye bir şey yok herkes insan
Diğer ırklara zararın yoksa, milliyetçiliktir.İnsanlar ırkçılığı faşist bir şey olarak algılıyor ama bence ırkçılık, kandaşlarını sevmek. Bizim ırkçılığımız Türkler dışındaki diğer milletleri aşağılamak değil, sadece Türk ırkının özel olduğuna inanmak. Sizce?
Irkçı mıyım? Evet; Suriyeliler'i, Afganlar'ı, kısaca ülkemin kızını taciz eden ırkı, ülkemdeki vatandaşların işini elinden alan ırkları sevmiyorum. Sevmeyene birşey demem kararıma laf edenle iletişimimi keserim.İnsanlar ırkçılığı faşist bir şey olarak algılıyor ama bence ırkçılık, kandaşlarını sevmek. Bizim ırkçılığımız Türkler dışındaki diğer milletleri aşağılamak değil, sadece Türk ırkının özel olduğuna inanmak. Sizce?
Türk ırkının özel olduğuna inanmak.
Kıskanma Türkleri.21. yüzyılda kafatası milliyetçiliği beş para etmiyor, Türkler her yönden özel ırk deyip de cümlenin altını dolduramıyorsan kimse ciddiye bile almaz seni. Özel ırk nedir ya? Bu en son Nazilerin kitlesel beyin uyuşması yaşayıp kendilerini üstün ırk sandığı zamanda bitmemiş miydi? Milenyum çağında hala bu içi boş milliyetçilik ve vatan millet sakarya efsanesiyle uyutulan bir toplum görmek trajikomik.
Bir de Türkleri sevmiyorsunuz yazmış, mantaliteye bakar mısın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.