Irkçılık kötü mü?

Burada boşa algı kasıp bize Türk düşmanı veya terör örgütü üyesi iması yapma yemezler. Senden daha Atatürkçüyüm, ortaya bir fikir atıp savunamıyorsan boş boş millete sallama. Kimse kimseden üstün değildir. Sizin kafa yapınızdakiler "Biz üstün ırkız" diyerek siyahilere yılarca çektirmediğini bırakmadı. Eline güç geçen herkes kendi milliyetinden olmayanı böcek gibi ezme derdinde.
Türkler zamanında böyle bir şey yaptı mı ha? Sömürgeci mi diyorsun Türklere?

Dünyadan bahsediyorum canım kardeşim... Adam hala Türkler mi yaptı diyor :D

Eline gücü verseler sen de Kürt olanı, Ermeni kökenli Türkleri, Selanik göçmenlerini falan ezersin. Kafatası milliyetçiliği böyle bir şeydir. Hiçbir argümanın yok ve tek dediğin şey biz özel ırkız. Neden özeliz deyince tek bir cevabın yok. Tarihle gurur duyabilirsin ama her milletin tarihi var.

Dünyadan bahsediyorum canım kardeşim... Adam hala Türkler mi yaptı diyor :D

Eline gücü verseler sen de Kürt olanı, Ermeni kökenli Türkleri, Selanik göçmenlerini falan ezersin. Kafatası milliyetçiliği böyle bir şeydir. Hiçbir argümanın yok ve tek dediğin şey biz özel ırkız. Neden özeliz deyince tek bir cevabın yok. Tarihle gurur duyabilirsin ama her milletin tarihi var.
Her milletin tarihi böyle asil değildir. Ayrıca Türkler'in elinde güç varken hangi milleti ezdi ha?
En özel ırk biziz.

Tamam sen öyle düşün ben Türklerin en güzel veya en güçlü ırk olduğunu düşünmüyorum öyle bir şey olsa şu an dünyayı kontrol etmemiz lazımdı :D fakat şu an ingiliz ırkı kontrol ediyor ayrıca aşırı Milliyetçilik geri kafalılığa işarettir haberin olsun sende galiba şu osmanlı kurmayı hedefleyen hayalperest kitleden birisin

Tamam sen öyle düşün ben Türklerin en güzel veya en güçlü ırk olduğunu düşünmüyorum öyle bir şey olsa şu an dünyayı kontrol etmemiz lazımdı :D fakat şu an ingiliz ırkı kontrol ediyor ayrıca aşırı Milliyetçilik geri kafalılığa işarettir haberin olsun sende galiba şu osmanlı kurmayı hedefleyen hayalperest kitleden birisin
Yok yanlışın var. İngilizler sömürgeci bir millet. Kimse sevmez onları ama Türkler bir başka.

Yok yanlışın var. İngiliz'ler sömürgeci bir millet. Kimse sevmez onları ama türkler bir başka.

Belki millet sömürgeci seviyordur? Dünyada türkleri seven devlet 10 ise İngiliz'leri seven 100 neden sevmedikleri ortada değil mi işte bu yüzden aşırı milliyetçilik eski kafalılık eskiden türkler daha moderndi astronomiden tut bilime tarihe askeriye de her zaman türkler üstündü ama şu an o kadar geriyiz ki dünyanın hızına yetişemiyoruz.

Belki millet sömürgeci seviyordur? Dünyada türkleri seven devlet 10 ise İngiliz'leri seven 100 neden sevmedikleri ortada değil mi işte bu yüzden aşırı milliyetçilik eski kafalılık eskiden türkler daha moderndi astronomiden tut bilime tarihe askeriye de her zaman türkler üstündü ama şu an o kadar geriyiz ki dünyanın hızına yetişemiyoruz.
Bizden çaldılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı