Irkçılık kötü mü?

Lütfen ırkçılığın mecbur kalınabilecek ve hoş görülebilecek bir çözüm olduğu görüşünü derhal terk edin, insanlığınızı koruyun.

Hoş görmediğimi ve aksine kötü bir şey olduğunu kendim de söyledim zaten. İnsanlığım mı? Yerinde, o yüzden kendi insanımı da korumak istiyorum.

Bu yetkililerin bir şey yapacağı yok, yapsalar 2020 veya 21'de çoktan yaparlardı. Demiyorum ki ırkçı olun, bütün mültecilerin ölmesi gerektiğini de savunmuyorum, lakin o mülteciler çıkıp da benim insanıma saldıracak; o zaman burada bir sıkıntı var. Ben yetkililerden ümidi kestim, konuşanın halk olması gerektiğini düşünüyorum bu konumda.

Yine de bu insancıl tavrınızı takdir ediyorum, birilerinin hala benim gibi kirlenmemiş olduğunu görmek güzel. Sizin gibi olabilmeyi isterdim lakin ne yazıktır ki bu durumda mümkün değil.

Karaboğalar dışındakilere ırkçılık serbest. Adamlar işinde gücünde çalışıyor. Diğerleri hep zarar.
2312321321312312.PNG

Bunun gibi hocam.

Ozunde kotu bir seydir. Cogu yerde milleyetcilik ile irkciligi karistiriyorlar, herkes gibi bende karistirdigim zamanlar oldu. Su an yasadigimiz sorunlarindan bir tanesi multeci sorunudur, onceden burada irkcilik yaparak cozulur demistim ama yanlis demisim. Milliyetci olarak bu sorun cozulur artik diye dusunuyorum.

Karaboğalar dışındakilere ırkçılık serbest. Adamlar işinde gücünde çalışıyor. Diğerleri hep zarar.
Dostum, o bahsettiğiniz ırkçılığı nasıl yapabileceksiniz biraz açıklar mısınız? "Zarar" dedikleriniz adî suçlular olduğuna göre yasal olarak, adli yargılama ile ceza veya sınırdışı etmek mümkün olabilir. Bizdeki "zarar"lı kendi vatandaşlarımız için ne yapılması gerekiyorsa aynısının sizin zarar dediginiz diğerlerine de yapılması yeterli değil midir?

Irkçılık denilen insanlık suçu için feci bir örnek Ruanda katliamıdır. Lütfen araştırınız.
Kendi ırkımdan başka ırkı düşünmem.
Tamamen yanlış bir görüştür.
İnsanlar birbirlerine muhtaçtırlar. Onları da Allah yarattı, üstelik insan türünün kökeni tek ve aynıdır: Hz. Âdem ve Hz. Havva. Dostum bu bir uydurma veya masal değil, tümdengelim ile elde edilen mantıklı bir çıkarımdır.

Son düzenleme:
Ülkemde mülteci istemeyene ırkçı deniliyor ama bunu diyenler bile bunun ırkçılık değil milliyetçilik olduğunu biliyor. Ayrıyeten ırkçı isem ülkemdeki 10 yıldır misafir ettiğim saat satan Somali vatandaşına neden sesimi çıkarmıyorum da orta doğu faresini istemediğimi söylüyorum? Sebebi açıkça belli. Burası vatan kardeşim yol geçen hanı değil! Konuya gelirsek ırkçılık kötü bir şeydir. Fakat eğitimsiz, medeniyetsiz insan görünümlü olan yaratıklardan nefret ediyorum bunlardan orta doğu'da çok olduğu için orta doğu yaratıklarından nefret ediyorum. Bu da ırkçılık değildir çünkü tüm milletlerden değil sadece birkaç belirli milliyetten nefret ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı