İş arıyorum ama dönüş olmuyor

Hocam kariyer.net gayet iyi ,oraya bir danışın. Ancak maalesef bu devirde eğer çevren yoksa iş bulmak çok zor.

Bu arada KOÇ Holding artık tamamen evden çalışmaya geçmiş, geleceğin mesleği bence. :D
 
Şirketlere online başvuru değil de randevu alarak iş başvurusu yapmayı denediniz mi? Staj yaptığım yerde bir abi kariyer.net'den görüp gelmişti. Yüz yüze başvurdu ve işe alındı. Kariyer'de görüp aradım demeyin derim direk iş başvurusu deyin.
 
Şirketlere Online başvuru değil de randevu alarak iş başvurusu yapmayı denediniz mi? Staj yaptığım yerde bir abi kariyer.net'den görüp gelmişti. Yüz yüze başvurdu ve işe alındı.

O yöntemi denedim ama internetten başvurular dendi yetkili insanları bulup da sorduğumda oldu aynı şekilde.
Şirketlere Online başvuru değil de randevu alarak iş başvurusu yapmayı denediniz mi? Staj yaptığım yerde bir abi kariyer.net'den görüp gelmişti. Yüz yüze başvurdu ve işe alındı. Kariyer'de görüp aradım demeyin derim direk iş başvurusu deyin.

Mesela bu da bir örneklerden formda doldurdum olmadı.
 

Dosya Ekleri

  • ssss.PNG
    ssss.PNG
    17 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar, ben iş arıyorum yeni başlayan türden ama bir türlü dönüş olmuyor. İlk kariyerden açmıştım cv yi doldurdum ama bir 4 yıldır oradan fayda sağlayamayınca e linkedine yöneldim. 2 haftadır da oradan iş bakıyorum ama olmuyor, baş vuruyorum ne arayan ne soran var. Bağlantılardan destek sağlamaya çalışıyorum, ama galiba oda fayda etmeyecek ne önerirsiniz görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Hep önlisans okumuşsun. DGS girip lisans tamamla bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı