S Sorina Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2024 #1 Merhaba. Günlük görevler, tasarım da yaparım canva üzerinden falan telefondan yapabileceğim kısa işler arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
Merhaba. Günlük görevler, tasarım da yaparım canva üzerinden falan telefondan yapabileceğim kısa işler arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 8 Ocak 2024 #2 Sorina dedi: Merhaba. Günlük görevler, tasarım da yaparım canva üzerinden falan telefondan yapabileceğim kısa işler arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bionluk'a bakmanızı tavsiye ederim. Armut da olabilir. Bir dolu ilan var orada. Size uygunları çıkacaktır elbet.
Sorina dedi: Merhaba. Günlük görevler, tasarım da yaparım canva üzerinden falan telefondan yapabileceğim kısa işler arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bionluk'a bakmanızı tavsiye ederim. Armut da olabilir. Bir dolu ilan var orada. Size uygunları çıkacaktır elbet.