CAN2636
Yoctopat
Daha fazla
Ben Can, 17 yaşındayım ve İstanbul Sancaktepe – Sultanbeyli bölgesinde ikamet ediyorum. Lise mezunuyum ve aktif olarak iş arıyorum.
Çalışmaya istekli, sorumluluk sahibi ve hızlı uyum sağlayabilen biriyim. Her türlü işe uyum sağlayabilirim ve gerektiğinde 12 saat vardiya dahil olmak üzere yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilirim.
Ailemde 5 kardeş bulunuyor ve onların geçimine destek olmam gerekiyor. Önceki iş yerimde yaşanan durumlar nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım ve uzun süredir iş aramama rağmen, yaşım küçük olduğu için yeterli fırsat verilmiyor. Bazı yerlerde de emeğimi karşılamayan ücretler teklif ediliyor.
Dürüst, güvenilir ve çalışkan bir lise mezunu olarak iş arıyorum.
Maaşın emeğimi karşılayacak düzeyde olması benim için önemlidir.
İlgilenen kişi veya kurumların dönüş yapması beni çok mutlu eder.
Destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Çalışmaya istekli, sorumluluk sahibi ve hızlı uyum sağlayabilen biriyim. Her türlü işe uyum sağlayabilirim ve gerektiğinde 12 saat vardiya dahil olmak üzere yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilirim.
Ailemde 5 kardeş bulunuyor ve onların geçimine destek olmam gerekiyor. Önceki iş yerimde yaşanan durumlar nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım ve uzun süredir iş aramama rağmen, yaşım küçük olduğu için yeterli fırsat verilmiyor. Bazı yerlerde de emeğimi karşılamayan ücretler teklif ediliyor.
Dürüst, güvenilir ve çalışkan bir lise mezunu olarak iş arıyorum.
Maaşın emeğimi karşılayacak düzeyde olması benim için önemlidir.
İlgilenen kişi veya kurumların dönüş yapması beni çok mutlu eder.
Destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.