Bende almayı istiyorum da nasıl alacağım acaba ?Hocam bu kart ne zaman çıktı bende yeni aldım ama böyle bir kart verilmedi.
Bende almayı istiyorum da nasıl alacağım acaba ?Hocam bu kart ne zaman çıktı bende yeni aldım ama böyle bir kart verilmedi.
Bende almayı istiyorum da nasıl alacağım acaba?
Zaten kartım da var hesabım da var. Ama yeni kartı almak istiyorum. Online üzerinden olmuyor mu ?Hocam ebeveynizle şubeye gidip 10 15 sayfaya imza atıyosunuz 1 hafta içinde kapınıza geliyor. Bende burs için çıkarmıştım düzenli kartım oldu.
Zaten kartım da var hesabım da var. Ama yeni kartı almak istiyorum. Online üzerinden olmuyor mu?
İş Bankası Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kart yeniletebilirsin.Bunu nasıl alabilirim acaba ?
Fotoğraf 9 gün öncesinden, kart muhtemelen 2023'ten itibaren dağıtımda.Hocam bu kart ne zaman çıktı bende yeni aldım ama böyle bir kart verilmedi.
Online olmuyor maalesef, değil mi ?İş Bankası Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kart yeniletebilirsin.
Evet.Online olmuyor maalesef, değil mi ?
Oo benim topluluktaki gönderiKartı yenilediler, dikey tasarımlı Visa logolu kart geldi. Başka da bir yenilik geldiğini hatırlamıyorum.
Eki Görüntüle 1655410
Evet, bende sizi ilk önce gördüm YouTube'da.Oo benim topluluktaki gönderi