E Emir_alp Centipat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #1 Papara kapandığı için 2'sinden birini alacağım ve bu ikisi popüler gibi peki hangisi daha iyi?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #2 İki bankaya da hesabım var fakat Garanti'yi aktif kullanıyorum. Bence hem uygulaması daha güzel hem bonus puanları daha çok yerde geçiyor.
İki bankaya da hesabım var fakat Garanti'yi aktif kullanıyorum. Bence hem uygulaması daha güzel hem bonus puanları daha çok yerde geçiyor.
unalWT Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 319 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı 7 Kasım 2025 #3 Garanti bankacılığın benim gözümde nirvanasıdır.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 599 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2025 #4 Garantiden kart çıkarttırmak için velinin de garanti üyesi olması mı gerek?
Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #5 Emma Stone dedi: İki bankaya da hesabım var fakat Garanti'yi aktif kullanıyorum. Bence hem uygulaması daha güzel hem bonus puanları daha çok yerde geçiyor. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı iban alıyor mu? Yada ibana para gönderme konusunda kısıtlama yaşıyormu?
Emma Stone dedi: İki bankaya da hesabım var fakat Garanti'yi aktif kullanıyorum. Bence hem uygulaması daha güzel hem bonus puanları daha çok yerde geçiyor. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı iban alıyor mu? Yada ibana para gönderme konusunda kısıtlama yaşıyormu?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #6 Ephie dedi: 18 yaş altı iban alıyor mu? Yada ibana para gönderme konusunda kısıtlama yaşıyormu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef. 18 yaşımdan sonra açtım İş Bankası ve Garanti'yi.
Ephie dedi: 18 yaş altı iban alıyor mu? Yada ibana para gönderme konusunda kısıtlama yaşıyormu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef. 18 yaşımdan sonra açtım İş Bankası ve Garanti'yi.