İş Bankası İşte Üniversiteli Kredi kartı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ulgoray

Kilopat
Katılım
21 Eylül 2014
Mesajlar
1.109
Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce İş bankasına banka kartı için başvurdum. Onlarda benim için öğrenci hesabı açabileceklerini ve aylık bir ücret kesilmeyeceğini söylediler. Bende bu kartla internetten alışveriş yapabilir miyim ? diye sordum. Onlarda hayır yapamazsın onun için sana istersen 500TL limitli öğrenci kredi kartı çıkaralım dedi. Bende olabilir ama şimdi değil dedim. O da sen bir düşün dedi. Neyse mevduat defterini aldım eve gitti. Kart 10 gün sonra gelecek dediler. Neyse bugün oldu kart anca. Fakat bu arkadaşlar sanırım bana bankamatik kartı yerine kredi kartı yolladılar. 500TL limitli. Yada ben öyle zannediyorum acaba bu bankamatik kartı mı ? Eğer kredi kartıysa gidip geri vereceğim bana zorla kredi kartı verdiler.

1506486_1565160750409786_2171024554915472410_n.jpg
 
Ustam öğrenci değilsen kredi kartı alma. Banka kartı istiyorsanda çok yanlış gelmişsin. Seni encard'a yönlendirelim. 1 Yıldır kullanıyorum daha kart ücreti, kart aidatı, senelik aidat, havale/eft üc. vb için 1 tl dahi almadı. Üstüne Steam'da 50tl ye kadar alışverişte bir sonraki ay yarısı geri iade... İnternetten başvuru ile ertesi gün bile kartı getiriyorlar. Telefonu 30sn'de xx bey diye açıyorlar. (Ha tabi birde ekşideki binlerce yoruma göz atabilirsin.)

Edit. Yurtiçi yurtdışı alışveriş yapabilirsin.
Edit2. Arayınca geri arama seçeneği var onlar sizi arıyor öylede kaydolunuyor.
Edit3. iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer'de de paranın yarısı iade.
 
Son düzenleme:
Maalesef bu bildiğimiz kazık çakan K.Kartı.:(
 
Konuyu takip ediyorum. Ben de iş bankası'nda hesap sahibiyim. Burs aldığım için banka kartım var ancak internetten alışveriş yapmak için karta ihtiyacım var.
 
Kartı kullanıma açtırmadan müşteri hizmetlerini ara ve iptal ettir kartı.
0850 724 0724
 
Adamlara bak ya bana zorla kredi kartı açmışlar. Bende bankamatik kartı diye imzaladım bir ton kağıt. Allah'tan iş bankası evime yakın. Şimdi gidip geri vereceğim. Ayrıca arkadaşlar benim kredi kartıyla işim yok. Ben her ay onun parasını ödeyemem. Ben hesabımda para olduğu kadar harcamak istiyorum. Sonra kendine hakim olamıyorsun. :)
 
Elinde ki kredi kartı ara iptal ettir veya şubeye git iptal ettir. Hesap açanlara böyle şeyler yapıyorlar genelde. Banka kartı iste tekrar.
 
Arkadaşlar bir koşu gittim İş bankasına. Zaten hesabı da burada açtırdığım için adam tanıdı beni. Dedim ben bankamatik kartı beklerken kredi kartı geldi. Öylemi kullanmak istemiyorsanız hemen iptal ettirelim dedi. Daha ben hiç bir şey söylemeden. :) Sonra işte öğrenciye bir sürü faydası var zart zurt konuşmaya başladı. İstemiyorum dedikten sonra iptal etti. Benim bankamatik kartı da oradaymış. :) Yeni eve taşındığımız için kartı bankaya getirtmişler. Onuda oradan aldım. Mevduat Hesabı defterim kayıptı onuda yenisini çıkardım. Tüm işlemleri hızlıca yaptım. :) Açıkçası verdikleri hizmeti beğendim. Hiç tantana yapmadan yaptım işlemleri. Konuda çözüldüğüne göre kapanabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı