Çözüldü İş bilgisayarı çöktü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İş bilgisayarım çöktü. Sistem geri yükleme yapıyordum, böyle kaldı. Ne yapacağım, elim ayağıma dolaştı. Komut sistemi girdim, o da bir işe yaramıyor.

Dosya Ekleri

• 20250907_165403.jpg
    20250907_165403.jpg
    169,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
İş bilgisayarım çöktü. Sistem geri yükleme yapıyordum, böyle kaldı. Ne yapacağım, elim ayağıma dolaştı. Komut sistemi girdim, o da bir işe yaramıyor.
Çok zor bilgilerinize ulaşmak. Onedriveden yedeklemişsinizdir diye umuyorum.

Diskinizi başka bir bilgisayara bağlayıp gerekli verileri alabilirsiniz. Ya da Windows yüklemek için USB oluşturun, yüklemeye geçmeden önce CMD üzerinden XCOPY komutu ile ilgili klasörleri (Belgelerim, Masaüstü vs) başka bir sürücüye kopyalayın. Halihazırda C haricinde D ve E gibi farklı sürücüleriniz varsa oraya kopyalabilirsiniz.​

Diskinizi başka bir bilgisayara bağlayıp gerekli verileri alabilirsiniz. Ya da Windows yüklemek için USB oluşturun, yüklemeye geçmeden önce CMD üzerinden XCOPY komutu ile ilgili klasörleri (Belgelerim, Masaüstü vs) başka bir sürücüye kopyalayın. Halihazırda C haricinde D ve E gibi farklı sürücüleriniz varsa oraya kopyalabilirsiniz.​
Hocam mavi ekrandan bir yere ulasamiyorum ki. Guvenli modda bile baslamiyor.

C haric klasör yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı