İş bilgisayarında oyun oynanır mı?

İ5 3.nesil ve HD Graphic 4000 İle CS:GO oynayabiliyorum. Amcamın da bilgisayarı öyleydi. Büyük ihtimal ekran kartı gtx1650. Mutlaka oynatması lazım.

Agar.io gibi oyunlar oyunları oynayanları gördüm ama ağır oyunları kaldırsa bile oynamak hoş olmaz bence.

Eski bir iş bilgisayarı kullanıyorum ben de, işlemci ve RAM'den yana sıkıntı çekeceğini sanmam ama ekran kartı epey yetersiz kalabilir.

Eski bir iş bilgisayarı kullanıyorum ben de, işlemci ve RAM'den yana sıkıntı çekeceğini sanmam ama ekran kartı epey yetersiz kalabilir.

Kesinlikle. Bu tür bilgisayarlarda fiyat düşürmek için çoğunlukla giriş seviyesi ekran kartı kullanılır.

Ekran kartına bağlı. Oynarsın ama israf yani.

Ek olarak 10. nesil i5 ile 32 çekirdekli workstation işlemcisini niye aynı yere koydun ki?

Aslında aynı yere koymadım genelde i5 laptoplar olur ya ofis bilgisayarı onunlanda oyun oynaırmı diye.
Arkadaşlar benim kastım bir ofis bilgisayarı almak oyun odaklı PC toplamayacağım onun için ama canım sıkıldığımıda arkadaşlarımla GTA 5 MC LoL gibi oyunları oynamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…