Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 1 Eylül 2022 #11 Mavi1934 dedi: Teşekkür ederim. Müdür iyi birine benziyordu fakat işe başlayınca anlayacağız bakalım. Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum. Uzun vadeli çalışmayı düşünüyor musunuz?
Mavi1934 dedi: Teşekkür ederim. Müdür iyi birine benziyordu fakat işe başlayınca anlayacağız bakalım. Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum. Uzun vadeli çalışmayı düşünüyor musunuz?
Mavi1934 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #12 Agah gibi dedi: Meraktan soruyorum. Uzun vadeli çalışmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, önümüzdeki üniversite sınavına kadar çalışmayı planlıyorum. Eğer memnun kalır isem gideceğim şehirde mevcut ise oradan devam etmeyi planlıyorum.
Agah gibi dedi: Meraktan soruyorum. Uzun vadeli çalışmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, önümüzdeki üniversite sınavına kadar çalışmayı planlıyorum. Eğer memnun kalır isem gideceğim şehirde mevcut ise oradan devam etmeyi planlıyorum.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 1 Eylül 2022 #13 Mavi1934 dedi: Evet, önümüzdeki üniversite sınavına kadar çalışmayı planlıyorum. Eğer memnun kalır isem gideceğim şehirde mevcut ise oradan devam etmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kolay gelsin
Mavi1934 dedi: Evet, önümüzdeki üniversite sınavına kadar çalışmayı planlıyorum. Eğer memnun kalır isem gideceğim şehirde mevcut ise oradan devam etmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Kolay gelsin
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 1 Eylül 2022 #14 Kendinden emin git, yapabileceğini duruşun ile göster. Erkek olduğunu varsıyorum, erkek adaylar kesinlikle şort giymesin. Kızlar adaylar için yetişkin ciddiyetini bozmayacak her şey giyebilir. Başarılar.
Kendinden emin git, yapabileceğini duruşun ile göster. Erkek olduğunu varsıyorum, erkek adaylar kesinlikle şort giymesin. Kızlar adaylar için yetişkin ciddiyetini bozmayacak her şey giyebilir. Başarılar.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 19 Temmuz 2023 #15 Tişört giymeyen de ne bileyim.