İş ve günlük kullanım için 15.000 TL laptop önerisi

Bütçe
15000

Meliko24

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
512
Bütçe 15.000 civarı.
512 GB minimum SSD.
16 RAM' minimum.
FreeDOS.
Günlük kullanım için Word, YouTube vs.
Klavye aydınlatma (opsiyonel).
IPS (opsiyonel)
Lenovo, ASUS...
Harici ekran kartına gerek yok.
Intel işlemci (opsiyonel)
Uzun süre iş görebilsin malzeme kalitesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün önce Lenovo IdeaPad 15ALC7 model sipariş ettim, araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla gayet güzel bir laptop. Ryzen 7 olması ve uzun pil ömrü dikkatimi çekti. 16RAM 512 SSD vardı. IPS yok ama.

Yazın amcamın yanında çalışıp aldım.Benim aldığım versiyonunda m2 ssd var sadece değişik olarak.Oyun olarak valorantı 1080pde orta ayarlarda 100fps üstü , Ets 2 yi yüksek ayarlarda rahatça oynatıyor.Gta 5 indirmeye vaktim olmadı ama 1080p lowda oynatır diye düşünüyorum.Ayrıca modellemi alakalı bilmiyorum çok hızlı şarj oluyor ve oyun oynamazsanız size gün boyu yetiyor.Film izlemek istiyorsanda ekranı 1080p ve çok kaliteli bence en ideal pc budur.

32 GB'a kadar RAM yukseltilebiliyor

Yazın amcamın yanında çalışıp aldım.Benim aldığım versiyonunda m2 ssd var sadece değişik olarak.Oyun olarak valorantı 1080pde orta ayarlarda 100fps üstü , Ets 2 yi yüksek ayarlarda rahatça oynatıyor.Gta 5 indirmeye vaktim olmadı ama 1080p lowda oynatır diye düşünüyorum.Ayrıca modellemi alakalı bilmiyorum çok hızlı şarj oluyor ve oyun oynamazsanız size gün boyu yetiyor.Film izlemek istiyorsanda ekranı 1080p ve çok kaliteli bence en ideal pc budur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı