Merhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. EKPSS ile bir kamu kurumunda devlet memuruyum. Kurumda çok sorun yaşadım. (bipolar rahatsızlığım var) 2-3 defa kurumdan başka bir kuruma görevlendirme olarak gönderildim. Bunun sebebi benim işin aslına bakarsak. İş yerinde biraz fazla sorun çıkarttım (kavga tartışma) ama tek şuç bende değil insanlarımız çok anlayışsız ve bipolar ile dalga geçenler bile var, haliyle beni 2-3 defa başka kuruma görevlendirme gönderdiler. Son gönderdiklerinde tekrar kendi kurumuma dönmek istedim fakat yer yok kurumda dediler. Halbuki yer vardı fakat bir beni almak istemediler sorunlu bir memur olduğum için. Neyse bir şekilde tekrardan kendi kurumuma döndüm. Hiçbir oda beni almak istemedi. Hiçbir şef benimle çalışmak istemedi. Hiçbir oda beni almak istemeyince koridorun bitimine camekan bir oda yaptılar ve beni oraya tek başıma oturttular. Kliması vs yok. Sadece internet ve elektrik bağlantısı var. Şimdi havalar güzel ama kışın ve seneye yazın ne yapacağım bilmiyorum. Resmen iş yerinde yalnızlaştırıldım. Kimse benimle konuşmuyor, tek başıma odada tüm gün verilen işi yapıyorum.
Camekanlı bir oda yapıp oraya tek başına oturtmak, çalışanı yalnızlaştırmak mobbinge girer mi? Kliması dahi yok. Bu konuda hakkımı nasıl arayabilirim? Kışın bir şekilde idare ederim sıcağa asla gelebilen birisi değilim. Kışın rahat geçer ama yazın zor olacak.