hogwartscanavarı
Decapat
Bir yerde 9 saat çalışıyorum. Zaman nasıl hızlı geçer? Ne yapmam gerekir?
Oha ben 9 saate zor dayanıyorum 14 saat ne aç mı kaldın memlekette? Şarkı mırıldanırsam yaptığım iş de odağım dağılmazmıİçinden şarkı falan mırıldanırsan beyninin dikkatini dağıtacağın için zaman biraz daha hızlı gibi geçer. Ben öğrenciyken yaz dönemlerinde bir depoda çalışırdım, keşke 9 olsaydı, genelde günlük 14-16 saat arası mesai yapmamız gerekirdi, içimden böyle mırıldana mırıldana geçirirdim.
Oha ben 9 saate zor dayanıyorum 14 saat ne aç mı kaldın memlekette? Şarkı mırıldanırsam yaptığım iş de odağım dağılmazmı
Yalnız senin o dediğin şekilde hayatın yok olmuş oluyor. Gerçekten kabusHayır fabrika şehir merkezine uzakti, fabrikadan en son müdür ve ustabaşıları çıkardı ve benim de servisim onlarin servisiydi, yani mecbur kalırdım, illa istersem normal saatimde de cikardim ama 1 saat otobus beklemek veya bir araçla gitmek zorunda kalirdim, o sebeple kalirdim iste. Ama 2 asgari alırdım, zaten yemek derdi de yok, gece yarısı eve git, 5-6 saat uyu, kahvalti ve tekrar iş. Şarkı mırıldanmak derken illa selenadaki müstesna gibi şarkı söylemeyi kastetmedim, kafanin icinden bile gecirden yeter![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.