İş yerindeki kavga sicile işledi

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yaz mevsimi için fabrikaya girmiştim. Gece vardiyasından çıkan eleman ben yanından geçip başka yere geçtikten sonra bana arkamdan bu b*k çuvalını kim almış, şu hale bak falan dedi benim duymadığımı sandı. Ben de giyinme odasında sıkıştırıp demir dolaba soktum büyük ihtimalle kilomdan dolayı öyle dedi. Kilom 135 boy 1.98 ben şu an hukuk öğrencisiyim. İlerisi için sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fabrika ortamlarında aylık 50 bin TL verseler asla çalışmam. Oysa günümüzde fabrikada eski personeller yeni gelen işçileri fazlasıyla mobbing uyguluyorlar bu olaya şahit oldum. Geçmiş olsun muhtemelen madde 25/2'den çıkarmışlardır.

Bu siteden maddeleri inceleyebilirsin.

Ayrıca bu basit olaydan dolayı sicile işlemeleri büyük bir gülünç. Ben senin yerinde fabrika değilde daha çok mağaza gibi yerlere başvuru yapardım. E-Devlet üzerinden işe giriş evrak listesinde özellikle Adli sicil kaydını kontrol et sicil kaydı temizdir diyorsa bir problem olmaz. Fakat görüşme esnasında yaşadığın olayı anlatabilirsin pek problem yaratıcaklarını sanmıyorum 12 yıllık bir özel sektör çalışanı olarak bir problem yaratmazlar ki olay çok büyük değil.

Fabrika ortamlarında aylık 50 bin TL verseler asla çalışmam. Oysa günümüzde fabrikada eski personeller yeni gelen işçileri fazlasıyla mobbing uyguluyorlar bu olaya şahit oldum. Geçmiş olsun muhtemelen madde 25/2'den çıkarmışlardır.

Bu siteden maddeleri inceleyebilirsin.

Ayrıca bu basit olaydan dolayı sicile işlemeleri büyük bir gülünç. Ben senin yerinde fabrika değilde daha çok mağaza gibi yerlere başvuru yapardım. E-Devlet üzerinden işe giriş evrak listesinde özellikle Adli sicil kaydını kontrol et sicil kaydı temizdir diyorsa bir problem olmaz. Fakat görüşme esnasında yaşadığın olayı anlatabilirsin pek problem yaratıcaklarını sanmıyorum 12 yıllık bir özel sektör çalışanı olarak bir problem yaratmazlar ki olay çok büyük değil.
Yarın farklı bir fabrikaya başlıyorum yine aynı olay olursa birisi elimde kalacak sanırım kilom ve boyum kimseyi ilgilendirmez.

Bu seferde usta ile kavga ettim ya bende sorun var yada insanlar sorunlu. Kimseyi alttan almam ne gerekiyorsa o.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı