İş yerinden bir abi sürekli borç istiyor

@kokooorec, zararın neresinden dönülürse kaardır demişler ve sırf borç vermediğiniz için küsecek biri varsa da küssün, bunlar için denilecek çok iyi bir laf var da ortamı değil. Burada söylersem net ban yerim.

Hocam ama burada suçlu olan sizsiniz neden bu kadar güvenip yaptınız ki.

Hocam ama burada suçlu olan sizsiniz neden bu kadar güvenip yaptınız ki.

Biliyorum hocam tecrübesizlikler, engelim var 18 yaşındaydım sizin gibi olan biteni duyamıyor ve bilmiyorum ek olarak asosyal olmamdan kaynaklı.

Biliyorum hocam tecrübesizlikler, engelim var 18 yaşındaydım sizin gibi olan biteni duyamıyor ve bilmiyorum ek olarak asosyal olmamdan kaynaklı.

Acı tecrübe olmuştur bir dahakine verip paranızın peşinde koşacağınıza vermeyip kötü olun.

Ah ah. Geçen yıl Türkmen bir abi vardı. Benden sürekli borç para istiyordu. Ama sürekli. 1 kere bile borç para vermedim. Bin lira istiyordu 500 lira istiyordu yok kira parası eksikmiş 2 bin lira istiyordu 1 TL bile vermedim. Vermeyeceksin. Borç verirsen o borcu verdiğin kişi sağlam olacak geri ödemesi kesin olacak. Eğer böyle 2 3 günlük tanıdıklarına borç verirsen o paraya bir daha ulaşamazsın.

Ne yaptın aldın mı parayı ayrıca? Geri ödedi mi?

Hepsini aldım çok şükür, dediğim gibi kârda değil zarardayım farkındayım. Ama yapacak bir şey yok gerçekten vermemek lazım borç para.

Hepsini aldım çok şükür, dediğim gibi kârda değil zarardayım farkındayım. Ama yapacak bir şey yok gerçekten vermemek lazım borç para.
Bundan sonra kimseye 1 kuruş dahi verme. Vereceksen hediye et ama borç verme. En iyi arkadaşlıklar bile borç yüzünden bozulur.

Kişi gelip "Benim için kredi çek, ödeyeceğim." dese bile hukuken bir geçerliliği var mı?
Adi borcsa, evet. Yazili ifadelerin teminat gorevi olur. Bana "30k kredi cekip borc ver" dediyse, kisi de borc veriyorum su tarihte ode gibi bi konusma yaptiysa var yasal gecerliligi.

Ek: Onceden de yanitlamisim ama gormemistim yanitladigimi. Gereksiz bir mesaj olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…