İşCep'te harcanan para hesaptan eksilmedi

uras25

Centipat
Daha fazla  
Oyun içi 1110 TL harcama yaptım ama 3 gündür para hesabımdan eksilmiyor. Tuhaf olan da harcamalar kısmında gözüküyor kaç TL harcadığım. İyice korkmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi 1110 TL harcama yaptım ama 3 gündür para hesabımdan eksilmiyor. Tuhaf olan da harcamalar kısmında gözüküyor kaç TL harcadığım. İyice korkmaya başladım.
Müşteri hizmetlerini arayın.

Çaktırma bence (!). İsterseniz müşteri hizmetleriyle görüşün

Hesap kesim bekliyordur, ben de böyle durumlar yaşıyorum fakat 3 gün içerisinde düşüyor genelde. Özetim menüsünde Durumum bölümünde Net Durumda genelde İş Bankası Borçlar tarafında gözüküyor. Sonrasında "maxi" bölümüne yazılı olarak kredi kartı bakiyenizi sorgulayın büyük ihtimalle 1110 veya ona yakın bir miktar gözükecektir.

Harcama geçmişinde 0 TL'lik "blokaj" işlemi olarak görünüyor olması lazım. Bende de oluyor arada, birkaç güne bakiyeden düşüyor. Tahminimce araya haftasonu girdi diye uzamıştır süreç.

Sağ olun dostlar yardımcı olduğunuz için ama dediklerinizin hiçbiri olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…