Zaten yağmacı şerifi varmış o şekilde düşünün.Alınır hocam güzel skin bence
Zaten yağmacı şerifi varmış o şekilde düşünün.Alınır hocam güzel skin bence
Bende de var yağmacı Sherrif yine de ışık muhafızları daha güzel ama aynı sialh için çok kullanmıyorsanız 2 skin alınmazZaten yağmacı şerifi varmış o şekilde düşünün.
Kral 2 yıl üstüne tekrar valoya döndüm, 3 haftadır oynuyorum heyecanla kelebek düşmesini bekliyorum ama düşmediRGX kelebek istiyorum aslında, yağmacı 3. sefer geliyor.
Glitchpop göz yoruyor alınmaz.Kral 2 yıl üstüne tekrar valoya döndüm, 3 haftadır oynuyorum heyecanla kelebek düşmesini bekliyorum ama düşmediglitchpop var ama kelebek bi başka
![]()
Kral 2 yıl üstüne tekrar Valorant'ya döndüm, 3 haftadır oynuyorum heyecanla kelebek düşmesini bekliyorum ama düşmediglitchpop var ama kelebek bir başka
![]()
Yağmacı çok iyi, betadayken full yağmacı set almıştım fakat oyun betadan çıkınca Vp iade ettiler ve yağmacıyı 2-3 ay sonra getirdiler fakat ben parayı çoktan harcamıştımBana birkaç sefer yor bıçağı geldi ama almadım. Rgx gelmeyebilir, alsam mı yağmacı bilmiyorum![]()
Kelebek bekliyorum.Yağmacı çok iyi, betadayken full yağmacı set almıştım fakat oyun betadan çıkınca Vp iade ettiler ve yağmacıyı 2-3 ay sonra getirdiler fakat ben parayı çoktan harcamıştımŞuan kelebek favorim ben olsam kelebek beklerdim gene.