Işık Muhafızları Vandal vs Asil Vandal vs İyon Vandal

Honeckeer

Picopat
Daha fazla  
Işık muhafızları şu an mağazada. Asil bekliyordum normalde. Ama iyon da çok hoş duruyor. Sizce hangisi? Yitik, yağmacı, oni ve delipop olmak üzere 4 Vandal'ım var zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asil Vandal'ın sesi ve hissiyatı çok güzel iyon vandalın da ses çok güzel ama görünüşü kötü ben asil diyorum diğeri zaten çöp.

Isik muhafazarina bir şey diyemessin dur orada :D saka maka isik muhafazarini da dusunebilirsiniz, aldiginiz vandallara gore bir degisiklilik olur. Ayrica bitiris animasyonuyla rakibi tilt etmek cok kolay.

Bana göre ışık muhafızları çok iyi skin fakat bir tık büyük ve çok dikkat çekici. Ben Asil Vandal mavi rengini kullanıyorum ayrıca iyon vandal da çok iyi bir seçim olur sesi ve hissiyatı asilden daha iyi.

Asil Vandal Valorant'a gelmiş olan en iyi skindir. Bence daha iyisi gelemez.

Kendi sahsi gorusum olarak soyluyorum ki, Asil Vandal tıraşh bir skindir. Sadece hiç skini olmayan Max 15 y. O insanlarin baska vandallari varken kullandigi, sakura veya neptune gibi ozel bir kitlesi de olmayan, sadece erken surumlerde ciktigi icin begenilen bir vandaldan baska bir şey degildir benim icin. One tap falanda demeyin cok daha iyileri var.

RGX vandal ilginizi cekmedi mi?

Işık muhafızları şu an mağazada. Asil bekliyordum normalde. Ama iyon da çok hoş duruyor. Sizce hangisi? Yitik, yağmacı, oni ve delipop olmak üzere 4 Vandal'ım var zaten.

Kendi sahsi gorusum olarak soyluyorum ki, Asil Vandal tıraşh bir skindir. Sadece hiç skini olmayan Max 15 y. O insanlarin baska vandallari varken kullandigi, sakura veya neptune gibi ozel bir kitlesi de olmayan, sadece erken surumlerde ciktigi icin begenilen bir vandaldan baska bir şey degildir benim icin. One tap falanda demeyin cok daha iyileri var.

RGX vandal ilginizi cekmedi mi?
Çok kötü bence RGX aldım iade ettim ben zamanında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı