Asil Vandal'ın sesi ve hissiyatı çok güzel iyon vandalın da ses çok güzel ama görünüşü kötü ben asil diyorum diğeri zaten çöp.
Asil, yağmacı, ejder ve oni vandalım var en çok istediğim ışık muhafızı diyeyim sen anla.Işık muhafızları şu an mağazada. Asil bekliyordum normalde. Ama iyon da çok hoş duruyor. Sizce hangisi? Yitik, yağmacı, oni ve delipop olmak üzere 4 Vandal'ım var zaten.
Asil Vandal Valorant'a gelmiş olan en iyi skindir. Bence daha iyisi gelemez.
Işık muhafızları şu an mağazada. Asil bekliyordum normalde. Ama iyon da çok hoş duruyor. Sizce hangisi? Yitik, yağmacı, oni ve delipop olmak üzere 4 Vandal'ım var zaten.
Çok kötü bence RGX aldım iade ettim ben zamanında.Kendi sahsi gorusum olarak soyluyorum ki, Asil Vandal tıraşh bir skindir. Sadece hiç skini olmayan Max 15 y. O insanlarin baska vandallari varken kullandigi, sakura veya neptune gibi ozel bir kitlesi de olmayan, sadece erken surumlerde ciktigi icin begenilen bir vandaldan baska bir şey degildir benim icin. One tap falanda demeyin cok daha iyileri var.
RGX vandal ilginizi cekmedi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.