Kronik sorunlu bir klavye. Alınmamalı mümkünse.
Çok şükür 1 aydır problem görmedim nasıl bir problemi var acaba
Kronik sorunlu bir klavye. Alınmamalı mümkünse.
Tuşlar basmıyor. Yakında sizde de başlar sanırım.Çok şükür 1 aydır problem görmedim nasıl bir problemi var acaba
1 aydır kullanıyorum şuanlık canavar gibi inşallah bir sıkıntı yaşamamHocam Gamepower markasından bir çok klavye aldım ve sorun yaşadım, teşekkürler kalsın.
İnşallah deyince olmayacağını sanmam, ki bir tanrıdan istek isteyince onun için çabalamanız da gerekir ki burada yapacak bir şeyiniz olmadığına göre dediğim doğru gibi. Büyük ihtimal bir kaç aya yaşarsınız sorunları.1 aydır kullanıyorum şu anlık canavar gibi inşallah bir sıkıntı yaşamam.
Zaten öyle diyince olmaz diye denmiyorki umarımla hemen hemen aynı anlamda yani bizimkide bir ümit 1 aya yakın olcak daha olmadı sıkıntı çok temiz ve dikkatli kullanmaya çalışıyorumİnşallah deyince olmayacağını sanmam, ki bir tanrıdan istek isteyince onun için çabalamanız da gerekir ki burada yapacak bir şeyiniz olmadığına göre dediğim doğru gibi. Büyük ihtimal bir kaç aya yaşarsınız sorunları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.