Isınma sorun yokken işlemci hızı düşüyor

KayaSteNN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ThrottleStop kullanıyorum ve Turbo modu kapatıyorum, soğutucum da çok iyi ısınma falan da yok fakat oyun oynarken işlemci hızım 1.79'lardayken 399.0Mhz oluyor. Lütfen yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra'ya al oyunu. Isı değerleri nedir? Sistemin nedir?
turbaya alıncada aynı maalesef.ısınma değerleri 70 - 75 derece arası oluyor.8GB RAM,İNTEL CORE İ7 8550U,Nvidia MX130 bnce sistemde bir sorun yok ayarları falan da ellemedim ama bu şekilde garip bir işlemci hızı düşmeleri yaşıyorum sadece oyunlarda oluyor

Son düzenleme:
Peki FPS düşüyor mu?
fps 200 - 250 arasındayken sadece 1 dk sonrasında bi anlık 20 - 30 fps e düşüyor.fps düşüşü 40 sn falan oluyor ama çok rahatsız edici.2 dakikada bir 20 - 30 fps e sabitleniyo sonra tekrar yükseliyo.bu sorunu tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama çözümünü hiç bulamadım

Bende yaşıyorum bu sorunu, laptop da ısınma problemi yok normal masaüstünde 3.1 GHz de çalışıyor işlemci, oyuna girince 2.5 GHz'ye düşüyor nedenini henüz bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…