İskambil destesi önerisi

Evet haklısınız eskiden cok cok ucuzdu emin olabilirsiniz 130TL bile pahalı, bicycle icin tek secenek o olduğu icin onu alabilirsiniz veya https://www.trendyol.com/tally-ho/circle-back-oyun-kagidi-iskambil-destesi-theory11-p-34873129
Bicycle riffle shuffle yapmakla veya başka bir şey yapmakla yıpranmaz yırtılmaz bicycle alabilirsin daha sonradan profesyonel olursanız zaten ne almanız gerektiğini bilirsiniz kartı yağlı ellerle veya kirli ellerle dokunursan veya tozlu ortamda acık şekilde durursa kartlar birbirine yapışır performansını düşürür bicycle standart şimdilik alınabilir ve kartı kullanırken masa temiz olursa iyi olur tavsiyem ped olursa daha iyi olur yoksa kalın olmayan ve düz bir battaniye sererek yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ki piyasa fiyatları böyle. Klasik dandik kağıt desteler 1TL idi hatta milyocularda satılırdı. Sonra 5TL ye kadar çıktı şuan 20TL ye yaklaştı. O yüzden çok oynayacaksanız 1 kere alın kaliteli bir şey alın.

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, ben bu deste işini erteleye erteleye 1 ay olmuş ve ürünün stokları bitmiş, şimdi yeniden araştırırken bu iki desteyi buldum; Bicycle® Pro Red & Blue Mix Deck ve Tally-Ho Circle Back Two Pack Red/Blue. Sizce hangisini alayım?
Neyse Bicycle® Pro Red & Blue Mix Deck aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…