İskenderun teknik üniversitesinde okunur mu?

Benim sıralamamda 189k hangi üniversiteyi düşünüyorsun.

İskenderun teknikte yurt varsa orayı yazacağım havacılık ve uzay mühendisliği ikimize de geliyor dostum 188k benim de 220k ile falan kapatmış zaten.

İskenderun depremden sonra pek toparlayamamıs ya ekşi sözlükten bak istersen yurtlara zaten o yüzden orayı tercih etmicektim.

İskenderun depremden sonra pek toparlayamamıs ya ekşi sözlükten bak istersen yurtlara zaten o yüzden orayı tercih etmicektim.
ben pazartesi rektörlüğü aramayı düşünüyorum aradıktan sonra yazayım buraya tekrar

Ben pazartesi rektörlüğü aramayı düşünüyorum aradıktan sonra yazayım buraya tekrar.

Hocam bence bizim sıralamaya mühendislik sıkıntı olur bir arkadaşım sayısal 2097. Boğaziçi uçak mühendisliğine gitmedi iş bulamam diye cok araştırdı kendisi ben o yüzden düşünmüyorum uçak ya da herhangi mühendislik.

dikey geçişte kendine güveniyorsan düşünülebilir

benim de aklımı çeliyor baya türk hava kurumu izmir yüksekokulu geliyor bana da ama dgsye güvenemedim kendime pek
2 yıllık okuyup THY de falan teknisyen olmak da mantıklı değil mi ?

ülkemizde havacılıkta çoğu sektör öyle zaten pek gelişmedi havacılık sektörü henüz.

2 yıllık okuyup THY de falan teknisyen olmak da mantıklı değil mi ?
thy 2 yıllık almıyor artık diye biliyorum

ülkemizde havacılıkta çoğu sektör öyle zaten pek gelişmedi havacılık sektörü henüz.

thy 2 yıllık almıyor artık diye biliyorum
youtubeda bir adam vardı teknisyen olan onun bir videosunda öyle birşey dedi diye aklımda kalmış yalan olmasın geçmiş iş ilanlarını bulabilirsen bir bak bence

Ülkemizde havacılıkta çoğu sektör öyle zaten pek gelişmedi havacılık sektörü henüz.

THY 2 yıllık almıyor artık diye biliyorum.

Sen havacılığı seviyor musun ben makinelerle uğraşmak istiyorum o yüzden uçak bakım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…