gorkemcinar Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde patron işkur hesabı açtırdı. Benim maaşım ve sigorta primim vs. ne olacak? Çok yazı okudum kafam karmakarışık şu an. Bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde patron işkur hesabı açtırdı. Benim maaşım ve sigorta primim vs. ne olacak? Çok yazı okudum kafam karmakarışık şu an. Bilgi verebilir misiniz?
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 Maaşın asgari ücret olur bir kısmını işkur öder sigortan da düşükten yatar olacağı bu dostum.
gorkemcinar Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 9 Mart 2021 #3 BedelsizASKER dedi: Maaşın asgari ücret olur bir kısmını işkur öder sigortan da düşükten yatar olacağı bu dostum. Genişletmek için tıkla... çalıştığım günlerin primi yatacak değil mi? e-devlet üzerinden görebileceğim?
BedelsizASKER dedi: Maaşın asgari ücret olur bir kısmını işkur öder sigortan da düşükten yatar olacağı bu dostum. Genişletmek için tıkla... çalıştığım günlerin primi yatacak değil mi? e-devlet üzerinden görebileceğim?
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #4 Evet
gorkemcinar Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 10 Mart 2021 #5 BedelsizASKER dedi: Maaşın asgari ücret olur bir kısmını işkur öder sigortan da düşükten yatar olacağı bu dostum. Genişletmek için tıkla... çalıştığım günlerin primi yatacak değil mi? e-devlet üzerinden görebileceğim? BedelsizASKER dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
BedelsizASKER dedi: Maaşın asgari ücret olur bir kısmını işkur öder sigortan da düşükten yatar olacağı bu dostum. Genişletmek için tıkla... çalıştığım günlerin primi yatacak değil mi? e-devlet üzerinden görebileceğim? BedelsizASKER dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.