4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 10 Aralık 2019 #51 Kuran'ı, İncil'i ve Tevrat'ı aynı tanrı gönderdi. Peki soruyorum Kuran ve Tevrat'da yasak olan domuz eti İncil'de neden yasak değil? Hepsini gönderen aynı tanrı sonuçta. Onda yasakladıysa diğerinde de yasaklaması gerekir.
Kuran'ı, İncil'i ve Tevrat'ı aynı tanrı gönderdi. Peki soruyorum Kuran ve Tevrat'da yasak olan domuz eti İncil'de neden yasak değil? Hepsini gönderen aynı tanrı sonuçta. Onda yasakladıysa diğerinde de yasaklaması gerekir.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #52 Çünkü "incil ve tevrat" değiştirilmiş. Kuran değişmemiş.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Aralık 2019 #53 .I.N.И.A. dedi: Çünkü "incil ve tevrat" değiştirilmiş. Kuran değişmemiş. Genişletmek için tıkla... Yani yaratıcı önceki gönderdiği kitapları koruyamadı ama son kitabını koruyabildi. Ben ikna oldum bro!
.I.N.И.A. dedi: Çünkü "incil ve tevrat" değiştirilmiş. Kuran değişmemiş. Genişletmek için tıkla... Yani yaratıcı önceki gönderdiği kitapları koruyamadı ama son kitabını koruyabildi. Ben ikna oldum bro!
Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #54 Açmayın şöyle konular açmayın ya, kaçarı yok, kavga ve saçma sapan binlerce şey oluyor her seferinde. Sonucu milletin ceza alması oluyor hep.
Açmayın şöyle konular açmayın ya, kaçarı yok, kavga ve saçma sapan binlerce şey oluyor her seferinde. Sonucu milletin ceza alması oluyor hep.