ISLC 4 GB RAM ayarları nelerdir?

tenN

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. 4 GB RAM var ve ISLC programını ayarlamak istiyorum. En iyi şekilde nasıl ayarlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o programı kullanma, sana faydası olacağını düşünmüyorum. Kendisi 1 MB RAM bile tüketmesin.

Yine de ayar yapmak istersen, burada anlatılmış.

Hocam 8gb ram altında etkili performanslar sergilemiş en azından 10-20fps. Peki siz neden kullanmamı tavsiye etmiyorsunuz?

Hocam 8 GB RAM altında etkili performanslar sergilemiş en azından 10-20FPS. Peki siz neden kullanmamı tavsiye etmiyorsunuz?

Gerek yok çünkü. Böyle programları kullanmak saçmalık. Gerektiğinde Windows'un kendisi RAM önbelleğini boşaltıyor.

Gerek yok çünkü. Böyle programları kullanmak saçmalık. Gerektiğinde Windows'un kendisi RAM önbelleğini boşaltıyor.
anladım hocam gene de gözlemlemekten zarar gelmez test edeyim ona göre + veya - yön sağladığını söylerim

Selamünaleyküm arkadaşlar. 4 GB RAM var ve ISLC programını ayarlamak istiyorum. En iyi şekilde nasıl ayarlayabilirim?

Tek yaptığı şey sisteminizden RAM kullanması ve RAM'iniz gerçekten çok az bence yapmayın.

@laviens hocam performans artısı sağlamadı aksine oyuna giriş süremi yavaşlattı PC Restart Yaptım Daha çok Hızlandı

C: Sürücüsüne sanal belleği sistem yönetimli olarak aktif etmeyi dene, eğer devre dışı ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…