İşlemci 0.75 GHz Sabitlenme Sorunu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu yaptım 1.95 ghz sabitlendi 5 dk oynadım ve yine 0.75 düştü kriz geçiriyorum

Merhaba güç seçenekleri bölümünden işlemciyi ayarlama yaptınız mı hiç, bel ki orada sabitlemiş olabilirsiniz, eğer yapmadıysan pc de virüs veya benzeri bit coin olabilir. Zemana adlı anti spyware programı var onu netten indirip tarama yap bulduklarının hepsini sil sorunun büyük ihtimal düzelecek ve işlemcin eski sağlığına kavuşacaktır.

güç seçenekleri böyle

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 286
Hepsini yüzde yüze getirip dene, ben hep oyle kullanıyorum pc yi, zaten oyun filan oynamadığın zamanlarda işlemci ona göre ayarlıyor kendini. Olmaz ise tavsiye ettiğim programı indir tarama yaptırıp bulduklarının hepsini sil, birde öyle dene.

malesef olmadı format atmayı deneyeciğim . Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…