Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.661 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #11 Yiğitt35 dedi: ThrottleStop kullandıysanız ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz, olmadı silersiniz. Ben de ThrottleStop kullandığımda baktım frekanslarda dengesizlik oluştu, ayarları sıfırladım ve sildim uygulamayı sonra normale döndü. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayarları sıfırlıyacağım bir ekran görüntüsü atabilir misiniz anlamadım.
Yiğitt35 dedi: ThrottleStop kullandıysanız ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz, olmadı silersiniz. Ben de ThrottleStop kullandığımda baktım frekanslarda dengesizlik oluştu, ayarları sıfırladım ve sildim uygulamayı sonra normale döndü. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayarları sıfırlıyacağım bir ekran görüntüsü atabilir misiniz anlamadım.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.471 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 22 Mayıs 2023 #12 Lixue3 dedi: Nasıl ayarları sıfırlıyacağım bir ekran görüntüsü atabilir misiniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... @erengore hocamız o programı iyi bilir. Yanlış bir şey yaptıysanız düzeltebilirsiniz onun yardımıyla.
Lixue3 dedi: Nasıl ayarları sıfırlıyacağım bir ekran görüntüsü atabilir misiniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... @erengore hocamız o programı iyi bilir. Yanlış bir şey yaptıysanız düzeltebilirsiniz onun yardımıyla.
Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.661 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #13 Yiğitt35 dedi: @erengore hocamız o programı iyi bilir. Yanlış bir şey yaptıysanız düzeltebilirsiniz onun yardımıyla. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursa çok iyi olur.
Yiğitt35 dedi: @erengore hocamız o programı iyi bilir. Yanlış bir şey yaptıysanız düzeltebilirsiniz onun yardımıyla. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursa çok iyi olur.