İşlemci %50 yükte 90 dereceyi görüyor

DedektifPanda

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
Ekran kartı
Rx6600
Anakart
Asus B450 M-Kİİ
İşlemci
R5 500
İşlemci kullanımı %40-50’ ye geldiği zaman yüksek sıcaklıklara çıkıyor hatta kapanıyor. Termal macun yeni değişti düzgün uygulandığından eminim, üstünde 5500'ün stok soğutucusu var, montajı doğru yapıldı. Kasa'nın önü mesh 4 fan çalışıyor, hava akışı fena değil. Bu sıcaklığın sebepleri ne olabilir yardımcı olur musunuz? Kule tipi soğutucu mu almalıyım?

IMG_7179.jpeg

İşlemci kullanımı %40-50’ ye geldiği zaman yüksek sıcaklıklara çıkıyor hatta kapanıyor. Termal macun yeni değişti düzgün uygulandığından eminim, üstünde 5500'ün stok soğutucusu var, montajı doğru yapıldı. Kasa'nın önü mesh 4 fan çalışıyor, hava akışı fena değil. Bu sıcaklığın sebepleri ne olabilir yardımcı olur musunuz? Kule tipi soğutucu mu almalıyım?

Eki Görüntüle 2511830
Macun olarak ne kullandınız? Çok mu sürdünüz? Bu sıcaklıklar hiç normal değil.

Eki Görüntüle 2511830
Macun sürme işlemini siz mi yaptınız? veya hiç mi macun yok?

Macun sürme işlemini siz mi yaptınız? veya hiç mi macun yok?
Stok fanda bile bu kadar ısınmaması lazım.
Macun olarak ne kullandınız? Çok mu sürdünüz? Bu sıcaklıklar hiç normal değil.
Macunu kendim uyguladım, olması gerektiği gibi ince bir tabaka şeklinde uyguladım hocam. Daha önceki cihazlarıma da kendim uyguladım ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Macun ZALMAN zm-stc8 2 ay önce yeniledim. Yine aynı değerlere çıktığı için yenilemiştim. Fan yük altında, turbodayken 2600RPM’i geçmiyor normal değeri mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı