İşlemci, Anakart ve Ram Tavsiyesi (R9 285 Mevcut)

Exquare

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Elimde Zalman Z3 Plus kasa, Corsair 650w PSU ve Asus R9 285 mevcut bu sisteme en fazla 1200 tl civarında Anakart, İşlemci ve Ram takviyesi yapmak istiyorum.

Önerdiğiniz parçaları link paylaşarak iletirseniz çok mutlu olurum.

Bütçe = 1200
İşlemci = ?
Anakart = ?
Ram = ?

5.JPG

İ5 4460
H81M-PLUS(Daha ıyı bır anakart ıle degıstırebılırsın Gamıng 5 gıbı veya gamıng 3 gıbı)
2*4 GSKILL RAM

Overclock yapmayacağım için Z97 PC mate yerine aşağıdaki H97 anakartlardan almam daha mantıklı olabilir mi? Z97 almazsam çok şey kaybeder miyim?
Birde i5 4690 ile 4460 arasında çok büyük fark var mıdır?
Ram de HyperX Savage buldum 213 Tl eksen bilgisayardan bunu alırsam hata etmiş olur muyum?
www.eksenbilgisayar.com: KINGSTON HyperX Savage 8GB (2x4GB), DDR3-1600MHz, CL9, Bellek, - HX316C9SRK

www.vatanbilgisayar.com: MSI H97 GAMING 3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 3200Mhz(O.C) HDMI&DVI&DP Anakart - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: H97M-PLUS - Vatan Bilgisayar

arkadaslar corsair vengeance pro 1600mhz üstü bellekler icin düsünceleriniz nelerdir. OC la da ugrasmayi düsünüyorum. Baska varsa bellek tavsiyeleriniz paylasmanizi temenni ederim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı