İşlemci BIOS'ta 88 derece

arcturussa

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açmayı başardım sonunda. Açtığımda BIOS'a girdiğimde işlemcim bu derecelerde.

IMG_2675.jpeg

Ne yapmalıyım? Termal macun 5 aydır sıkmıyorum bugün sipariş ettim. Ama bu kadar ısınmasının normal olmadığını düşünüyorum.

Bilgisayarı açmayı başardım sonunda. Açtığımda BIOS'a girdiğimde işlemcim bu derecelerde.

Eki Görüntüle 1935678

Ne yapmalıyım? Termal macun 5 aydır sıkmıyorum bugün sipariş ettim. Ama bu kadar ısınmasının normal olmadığını düşünüyorum.

Termal macun yoksa normal, termal macun olmadığı sürece isterseniz 100klık Custom sıvı soğutma kullanın, işlemcinin ısısı soğutucu bloğa geçmeyecektir.

Eki Görüntüle 1935678

Termal macun olmadan olmaz. Macunu sürün, soğutucuyu tekrar montajlayın.

Termal macun çok kalın sürmüş olabilirsin 5 ay önce çok kalın olunca iletkenliği kalmıyor.
Yok hocam sıvı soğutmanın üstüne gelen termal duruyor halen az bir şeydi.

Termal macun yoksa normal, termal macun olmadığı sürece isterseniz 100klık Custom sıvı soğutma kullanın, işlemcinin ısısı soğutucu bloğa geçmeyecektir.
Termal macun halen duruyor ama biraz dağılmış bazı bölümlerde seyrek bazı bölümlerde düzgün bir şekilde macun duruyor. Termal macun gelene kadar beklemek kaldı bana galiba :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı