Aynı Max 75.
Öyleyse çok takılmayın. Fena bir sıcaklık değil yük altında.
Aynı Max 75.
Doğru,büyük ihtimal macun Doğru sürülmesi,veya markası iyi değil.O.C'lu olsa bile boşta asla 80 derece olamaz O.C'da stock fan yoksa maxs 5 derece fark etirir. Boşta bu kadar çalışması normal değil, fanınızı kontrol ettiniz mi?
Ama hava akışı iyi gözüküyor,ve içine 6 tane fan birde işlemci fanı 7 tane oluyor.Abartmayın hocam. 50-55 boşta normal değerler.
video izliyorum 2 k sanırım ondan olabilirmiDoğru,büyük ihtimal macun Doğru sürülmesi,veya markası iyi değil.
Over clocklu ve 1 ay oldu yenileneneli.
Güvenilir biri.
1 ay.
Hava sıcak mı?
Hocam olamaz,ama termal macun markasını biliyorsanız enazından markanın iyi olup olmadığını anlarız,belkide maçından dolayı.video izliyorum 2 k sanırım ondan olabilirmi
cooler masterHocam olamaz,ama termal macun markasını biliyorsanız enazından markanın iyi olup olmadığını anlarız,belkide maçından dolayı.
Doğru, büyük ihtimal macun Doğru sürülmesi, veya markası iyi değil.
Ama hava akışı iyi gözüküyor, ve içine 6 tane fan bir de işlemci fanı 7 tane oluyor.
Hocam cooler master,iyi bir marka sorun termal macunda değil,çok fazla yüklü oyunlarda 75 derece çok iyi bir değer, bence takmayın kafanıza.cooler master
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız adamsınızHocam cooler master,iyi bir marka sorun termal macunda değil,çok fazla yüklü oyunlarda 75 derece çok iyi bir değer, bence takmayın kafanıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.