İşlemci çip onarımı ne kadar tutar?

Burhan Atakul

Decapat
Daha fazla  
İncehesap'tan işlemci almıştım. Taktıktan sonra çiplerin yamuk olduğunu fark ettim, geri yolladım. 3-4 çip yamuktu, bunlardan birisinin kırık olduğunu teknik servise göndermek isteyip istemediğimi sordular. Yollattım, bir fiyat sunacaklar bugün.

Ortalama kaç paradır bunun tamiri? Kaç para derlerse normaldir?

Dosya Ekleri

• IMG_1740.jpeg
    IMG_1740.jpeg
    186,5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1739.jpeg
    IMG_1739.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 17
Garanti kapsamındaysa para öder misiniz ki bilmiyorum. Siz takarken hasar verdiyseniz ödersiniz fakat öyle mi geldi size?

Bu işi yapan kişiler var çok uygun fiyatlara, teknoloji forumlarını araştır. Servise falan verirsen bir güzel öperler, çok fahiş fiyata yaparlar. Yamuk geldiğini ispatlarsan ayıplı ürün diye iade edebilirsin.

Yamuk olanları kendin düzeltebilirsin aslında. Kırık olanın da hangi pine denk geldiği önemli, topraklamaya falan geldiyse sorunsuz çalışmaya devam eder işlemci.

Yamuk olanları kendin düzeltebilirsin aslında. Kırık olanın da hangi pine denk geldiği önemli, topraklamaya falan geldiyse sorunsuz çalışmaya devam eder işlemci.
valla yanlış bişey yapmak istemiyorum çok yüksek bir fiyat olmadığı sürece yaptıracağım ortalama fiyatlar nedir sadece onu öğrenmek istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı