F Facos87 Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 13400 Intel islemci aldım. Icerisinde GPU var. Monitorun HDMI kablosunu anakarttaki HDMI girisine taktigimda otomatik olarak goruntu gelir mi? (Anakartta eski nesil GPU konnektörü bulunmuyor zaten)
13400 Intel islemci aldım. Icerisinde GPU var. Monitorun HDMI kablosunu anakarttaki HDMI girisine taktigimda otomatik olarak goruntu gelir mi? (Anakartta eski nesil GPU konnektörü bulunmuyor zaten)
Çözüm Ayumu Kasuga 15 Haziran 2023 Facos87 dedi: 13400 Intel islemci aldım. Icerisinde GPU var. Monitorun HDMI kablosunu anakarttaki HDMI girisine taktigimda otomatik olarak goruntu gelir mi? (Anakartta eski nesil GPU konnektörü bulunmuyor zaten) Genişletmek için tıkla... Evet gelir. Yine de her GPU'da olduğu gibi tam verim almak için güncel sürücüleri yüklemeniz gerekecektir otomatik yüklenmez ise.
Facos87 dedi: 13400 Intel islemci aldım. Icerisinde GPU var. Monitorun HDMI kablosunu anakarttaki HDMI girisine taktigimda otomatik olarak goruntu gelir mi? (Anakartta eski nesil GPU konnektörü bulunmuyor zaten) Genişletmek için tıkla... Evet gelir. Yine de her GPU'da olduğu gibi tam verim almak için güncel sürücüleri yüklemeniz gerekecektir otomatik yüklenmez ise.
Ayumu Kasuga Kilopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 İşlemci Sapphire Nitro+ RX 6600XT Ekran kartı Corsair Vengeance LPX 8GBx2 3200Mhz Ram Asrock AB350 Pro 4 ATX Anakart Corsair CV650 ATX PSU WD Blue SN570 500GB M2 SSD Samsung 870 Evo 250GB Sata SSD --------------------------------------------------- Monitör: Asus VG249Q1A 165Hz IPS Gaming Monitör Mouse: Logitech G203 Siyah Klavye: James Donkey 610S Red Switch Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Facos87 dedi: 13400 Intel islemci aldım. Icerisinde GPU var. Monitorun HDMI kablosunu anakarttaki HDMI girisine taktigimda otomatik olarak goruntu gelir mi? (Anakartta eski nesil GPU konnektörü bulunmuyor zaten) Genişletmek için tıkla... Evet gelir. Yine de her GPU'da olduğu gibi tam verim almak için güncel sürücüleri yüklemeniz gerekecektir otomatik yüklenmez ise. Artı 0 Eksi Çözüm
Facos87 dedi: 13400 Intel islemci aldım. Icerisinde GPU var. Monitorun HDMI kablosunu anakarttaki HDMI girisine taktigimda otomatik olarak goruntu gelir mi? (Anakartta eski nesil GPU konnektörü bulunmuyor zaten) Genişletmek için tıkla... Evet gelir. Yine de her GPU'da olduğu gibi tam verim almak için güncel sürücüleri yüklemeniz gerekecektir otomatik yüklenmez ise.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Haziran 2023 #3 BIOS üzerinden GMA vb dahili bir grafik ayarı seçtiriçi özelliği açmanız gerekli. Yoksa siyah ekranı bekler durursunuz. Artı 0 Eksi
BIOS üzerinden GMA vb dahili bir grafik ayarı seçtiriçi özelliği açmanız gerekli. Yoksa siyah ekranı bekler durursunuz.