Samet Basar Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar bugün anakartıma i7-6700 işlemci taktım ama Steam'i açtığımda dediğim mavi ekran çıkıp PC kendini resetliyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Arkadaşlar bugün anakartıma i7-6700 işlemci taktım ama Steam'i açtığımda dediğim mavi ekran çıkıp PC kendini resetliyor. Yardım eder misiniz?
KS KS Samet Basar Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #11 KojiroHyuga04 dedi: O attığınız dosya tam oluşmamış, daha başka dosyalar varsa atın. Sokette de işlemcide de yamukluk olabilir, onu da değerlendirelim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda değilimde şuanda geçtiğimde atarım. Soketteki yamuk pinin fotoğrafını da atarım. Yardım ettiğin için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: O attığınız dosya tam oluşmamış, daha başka dosyalar varsa atın. Sokette de işlemcide de yamukluk olabilir, onu da değerlendirelim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda değilimde şuanda geçtiğimde atarım. Soketteki yamuk pinin fotoğrafını da atarım. Yardım ettiğin için teşekkür ederim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.059 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 22 Mayıs 2021 #12 Rica ederim. Chipset güncellemeye rağmen hata devam ediyor, işlemcide ya da sokette yamukluk var. O zaman hatanın sebebi budur diyebiliriz. Artı 0 Eksi
Rica ederim. Chipset güncellemeye rağmen hata devam ediyor, işlemcide ya da sokette yamukluk var. O zaman hatanın sebebi budur diyebiliriz.
KS KS Samet Basar Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #13 KojiroHyuga04 dedi: Rica ederim. Chipset güncellemeye rağmen hata devam ediyor, işlemcide ya da sokette yamukluk var. O zaman hatanın sebebi budur diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ama eski Pentium işlemcimi takıp kullandığımda sorun olmuyor sadece oyunlarda eskisinden daha düşük fps alıyorum Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Rica ederim. Chipset güncellemeye rağmen hata devam ediyor, işlemcide ya da sokette yamukluk var. O zaman hatanın sebebi budur diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ama eski Pentium işlemcimi takıp kullandığımda sorun olmuyor sadece oyunlarda eskisinden daha düşük fps alıyorum
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.059 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 22 Mayıs 2021 #14 O zaman hata işlemci kaynaklı, soket değil. Artı 0 Eksi
KS KS Samet Basar Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #15 dmp.dml drive.google.com Dediğim fotoğraf Dosya Ekleri IMG_20210520_235001.jpg 411,6 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 22 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi