İşlemci değişiminden sonra sıvı soğutucu, soğutmamaya başladı

miraspect

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar.

Az önce işlemcimi ve anakartımı değiştirdim fakat bilgisayarım sürekli kapanmasından dolayı aklıma sadece işlemci geldi ve kasmalar oluyordu. İşlemci sıcaklığına baktığımda 110-120 dereceleri görüp kapanıyordu daha fazla zorlamadım. Sıvı soğutmanın fanları son hızda dönüyor fakat içindeki sıvı sirkülasyona girmiyor borular buz gibi.

Tüm bağlantıları özenle diğer anakarttan sökerek aynı yerlerine taktım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilgisi veya fikri olan arkadaşlarımı konuya davet ediyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle selamlar.

Az önce işlemcimi ve anakartımı değiştirdim fakat bilgisayarım sürekli kapanmasından dolayı aklıma sadece işlemci geldi ve kasmalar oluyordu. İşlemci sıcaklığına baktığımda 110-120 dereceleri görüp kapanıyordu daha fazla zorlamadım. Sıvı soğutmanın fanları son hızda dönüyor fakat içindeki sıvı sirkülasyona girmiyor borular buz gibi.

Tüm bağlantıları özenle diğer anakarttan sökerek aynı yerlerine taktım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilgisi veya fikri olan arkadaşlarımı konuya davet ediyorum, teşekkür ederim.
Pompanın kablosunu bağladığına emin misin?

Pompanın kablosunu bağladığına emin misin?
Evet bağladım pompa kablosu 3 pinli anakart usb girişine takılıyor oraya taktım

Sorunu çözdüm,

Pompanın bağlı olduğu sys fan ayarının bios üzernden çalışma hızını fulledim, zaten full olması gerekiyormuş. Şu anda buz gibi soğutuyor ilgilendiği için teşekkür ederim @yusuf7878 kardeşim <3

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı