Muemci Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 İşlemci fanım cok ses cıkarıyor. Anakartım Gigabyte GA-870A-USB3L. Mesela Intel stok fan alsam uyar mı? Veya önerdiğiniz ucuz bir işlemci fanı?
İşlemci fanım cok ses cıkarıyor. Anakartım Gigabyte GA-870A-USB3L. Mesela Intel stok fan alsam uyar mı? Veya önerdiğiniz ucuz bir işlemci fanı?
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Nisan 2021 #2 AM3+ soket uyumlu işlemci fanı almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Muemci Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 Noxiares dedi: AM3+ soket uyumlu işlemci fanı almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane önerebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Noxiares dedi: AM3+ soket uyumlu işlemci fanı almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane önerebilir misiniz?
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #4 Muemci dedi: Bir tane önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar düşük yazmışsınız sanırım 150-200 TL bandında olacak. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
Muemci dedi: Bir tane önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar düşük yazmışsınız sanırım 150-200 TL bandında olacak. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Nisan 2021 #5 Muemci dedi: Bir tane önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maksimum ne kadarlık olsun bütçe olarak. Artı 0 Eksi
Muemci dedi: Bir tane önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maksimum ne kadarlık olsun bütçe olarak.
KS KS Muemci Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #6 Noxiares dedi: Maksimum ne kadarlık olsun bütçe olarak. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı bir şey aramıyorum 50-80 TL arası olursa iyi olur cokda performans aramıyorum. Artı 0 Eksi
Noxiares dedi: Maksimum ne kadarlık olsun bütçe olarak. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı bir şey aramıyorum 50-80 TL arası olursa iyi olur cokda performans aramıyorum.
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Nisan 2021 #7 Muemci dedi: Çok pahalı bir şey aramıyorum 50-80 TL arası olursa iyi olur cokda performans aramıyorum. Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon. Kırmızı fan; Amazon.com.tr Satıcı Elmacık. Rainbow fan; Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com Artı 0 Eksi
Muemci dedi: Çok pahalı bir şey aramıyorum 50-80 TL arası olursa iyi olur cokda performans aramıyorum. Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon. Kırmızı fan; Amazon.com.tr Satıcı Elmacık. Rainbow fan; Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com
KS KS Muemci Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #8 Noxiares dedi: Satıcı Amazon. Kırmızı fan; Amazon.com.tr Satıcı elmacık. Rainbow fan; Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com Genişletmek için tıkla... En ucuzu bunlar mı? Artı 0 Eksi
Noxiares dedi: Satıcı Amazon. Kırmızı fan; Amazon.com.tr Satıcı elmacık. Rainbow fan; Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com Genişletmek için tıkla... En ucuzu bunlar mı?
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Nisan 2021 #9 Muemci dedi: En ucuzu bunlar mı? Genişletmek için tıkla... Daha ucuzu üfleyerek soğutmak. Artı 0 Eksi