Çözüldü İşlemci fanı dönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hitmeean

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi?

Çözüm
İşlemcim i5 9400F, stok fanı söktüm iyice temizledim şu an çalışıyor. Bir daha olursa bir stok fan daha alacağım.
Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi?

Fan motoru bozulmuş olabilir. Değiştirebiliyorsan fanı değiştir. Yoksa yeni bir soğutucu al. Sistemi fansız kullanma.

Miladı dolmuş sanki durup dururken öyle olduysa başka anlamı yoktur. İşlemciniz nedir? Çok güçlü değilse stok soğutucu alın geçin bir tane.

Kendin elle 12v ya da 5v elektrik ver tekte dönüyorsa, fan hız ayarlarıyla oyna belli ki düşük güç gidiyordur.

İşlemcim i5 9400F, stok fanı söktüm iyice temizledim şu an çalışıyor. Bir daha olursa bir stok fan daha alacağım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…