Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi?
Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi?
Çözüm Hitmeean 28 Ağustos 2024 İşlemcim i5 9400F, stok fanı söktüm iyice temizledim şu an çalışıyor. Bir daha olursa bir stok fan daha alacağım.
İşlemcim i5 9400F, stok fanı söktüm iyice temizledim şu an çalışıyor. Bir daha olursa bir stok fan daha alacağım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.955 Çözümler 245 28 Ağustos 2024 #2 Hitmeean dedi: Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Fan motoru bozulmuş olabilir. Değiştirebiliyorsan fanı değiştir. Yoksa yeni bir soğutucu al. Sistemi fansız kullanma. Artı 0 Eksi
Hitmeean dedi: Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Fan motoru bozulmuş olabilir. Değiştirebiliyorsan fanı değiştir. Yoksa yeni bir soğutucu al. Sistemi fansız kullanma.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.272 Çözümler 57 28 Ağustos 2024 #3 Hitmeean dedi: Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Miladı dolmuş sanki durup dururken öyle olduysa başka anlamı yoktur. İşlemciniz nedir? Çok güçlü değilse stok soğutucu alın geçin bir tane. Artı 0 Eksi
Hitmeean dedi: Bilgisayarımı 2020 Temmuz'da toplamıştım. Son birkaç haftadır fanı elimle ittriyordum. Öyle dönüyordu. Şimdi ise hiçbir türlü dönmüyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Miladı dolmuş sanki durup dururken öyle olduysa başka anlamı yoktur. İşlemciniz nedir? Çok güçlü değilse stok soğutucu alın geçin bir tane.
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Kendin elle 12v ya da 5v elektrik ver tekte dönüyorsa, fan hız ayarlarıyla oyna belli ki düşük güç gidiyordur. Artı 0 Eksi
Kendin elle 12v ya da 5v elektrik ver tekte dönüyorsa, fan hız ayarlarıyla oyna belli ki düşük güç gidiyordur.
KS KS Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 İşlemcim i5 9400F, stok fanı söktüm iyice temizledim şu an çalışıyor. Bir daha olursa bir stok fan daha alacağım. Artı 0 Eksi Çözüm
İşlemcim i5 9400F, stok fanı söktüm iyice temizledim şu an çalışıyor. Bir daha olursa bir stok fan daha alacağım.