Kontrol edin sallanama oynama olmuyorsa doğru takmışsınız.
Hocam işlemci cok ısındığında kendini kapatıp bip bip sesleri geliyor neden.
Doğru takıldığını böyle anlayamayız. Klipslerinin oturup oturmadığına ardından da kilitleyip kilitlemediğine bakmak lazım. Anakarta montaj ederken " zorlamayla beraber kırılmaya benzer " bir ses duyman gerekiyor onu duydun muDoğru mu taktım, pek bilgim yok da.
İşlemci 100 derecenin üzerine çıktığında bu işlemi yapar, termal macun sürdün mü?Hocam işlemci cok ısındığında kendini kapatıp bip bip sesleri geliyor neden.
İşlemci nedir öncelikle kasada yeterli fan bulunmuyor kablolar ortada stok fan havalar sıcak hepsi işlemciyi ekstra ısıtan şeyler.
Hocam tek bir fotoğraftan yetersiz fan cevabınıza şaşırdım ama kabloların bu kadar açıkta kalmasının zararlı olacağı doğru. Bir klips yardımı ile kabloları toparlarsanız daha iyi olurİşlemci nedir öncelikle kasada yeterli fan bulunmuyor kablolar ortada stok fan havalar sıcak hepsi işlemciyi ekstra ısıtan şeyler.
Hocam acikcasi 3 tanesinden kirilma sesi geldi digerin yapamadımDoğru takıldığını böyle anlayamayız. Klipslerinin oturup oturmadığına ardından da kilitleyip kilitlemediğine bakmak lazım. Anakarta montaj ederken " zorlamayla beraber kırılmaya benzer " bir ses duyman gerekiyor onu duydun mu
İşlemci 100 derecenin üzerine çıktığında bu işlemi yapar, termal macun sürdün mü?
Doğru takıldığını böyle anlayamayız. Klipslerinin oturup oturmadığına ardından da kilitleyip kilitlemediğine bakmak lazım. Anakarta montaj ederken " zorlamayla beraber kırılmaya benzer " bir ses duyman gerekiyor onu duydun mu
İşlemci 100 derecenin üzerine çıktığında bu işlemi yapar, termal macun sürdün
Doğru takıldığını böyle anlayamayız. Klipslerinin oturup oturmadığına ardından da kilitleyip kilitlemediğine bakmak lazım. Anakarta montaj ederken " zorlamayla beraber kırılmaya benzer " bir ses duyman gerekiyor onu duydun mu?
İşlemci 100 derecenin üzerine çıktığında bu işlemi yapar, termal macun sürdün mü?
Hocam tek bir fotoğraftan yetersiz fan cevabınıza şaşırdım ama kabloların bu kadar açıkta kalmasının zararlı olacağı doğru. Bir klips yardımı ile kabloları toparlarsanız daha iyi olur.
Hocam arkadaş tercihine karışamam ama o arkadaşınızla bir daha bu konuları konuşmamanızı tavsiye ederimHocam acikcasi 3 tanesinden kirilma sesi geldi digerin yapamadım
Termal macun hangisini alayım bilmiyorum arkadasım alma diyor bilmiyorsan zarar verebilirsin.
Toplayacağım da hocam bip sesi ne alaka onu anlamadım.
Hocam arkadaş tercihine karışamam ama o arkadaşınızla bir daha bu konuları konuşmamanızı tavsiye ederimTermal macun soğutucunun işlemciye ısıyı iletmesini sağlayan akışkan bir malzemedir. Amazon.com.tr ben bu macunu kullanıyorum sistem topladığım zaman.
Hocam acikcasi 3 tanesinden kirilma sesi geldi digerin yapamadım
Termal macun hangisini alayım bilmiyorum arkadasım alma diyor bilmiyorsan zarar verebilirsin.
Bütün hepsini oturtman şart. 4. oturmayıp biraz bile havada kalması macuna etki etmemesini sağlayabilir. Macun yoksa söküp macun sürmen lazım. Bu şart bir alternatif değil!Hocam acikcasi 3 tanesinden kirilma sesi geldi digerin yapamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.