İşlemci fiyatları düşer mi?

umuutr

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Öncelikle merhaba;

5800X veya 5900X alma düşüncem var. Akakçe'den baktığımda son 1 aylık fiyatlar arasında dağlar var. Bunda doların kur artışının da sebebi var fakat sanırım stok sıkıntısı da yaşanıyor.

Konu hakkında pek fikrim olmadığı için sorma gereksiniminde bulundum. Fiyatlar yeniden aşağı düşer mi? Yoksa böyle sürecek gibi mi?

Valla hiç güleceğim yoktu. Arkadaş sanırım yurtdışından katılıyor. Eğer bulabiliyorsan hemen al, elini çabuk tut. TL bazından zikrettiğin işlemciler seneye en az iki kat daha pahalı olacaklar.

1 ay önceye kadar sürekli 5000 küsür seviyelerinde gezinmiş, acaba stok sıkıntısından mı 6500'lere geldi diye düşünmüştüm de pek öyle gözükmüyor sanırım

Düşeceğini sanmıyorum. İmkan varken alınması en doğrusu olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.

2 hafta 3200 e aldığım 5600x'in fiyatı 3700 civarında şuan. Her geçen gün artmaya devam ediyor.

Hiç ucuz olacağını düşünmüyorum. Ülke ekonomisi bir yana bırakın türlü türlü madencilik gibi şeyler başlıyor işlemcide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…