Yüksek performanstan ziyade normale alın. Yüksek performansa almak, vitesi boşa atıp gazı köklemekle aynı şeydir. O yüzden sürekli hızınız yüksek görünür ama değildir.
Yüksek performanstan ziyade normale alın. Yüksek performansa almak, vitesi boşa atıp gazı köklemekle aynı şeydir. O yüzden sürekli hızınız yüksek görünür ama değildir.
1-2 yıldır bu şekilde kullanıyordum bir sıkıntı yoktu 2.4 GHz ile oynayabiliyordum fakat 2-3 gündür ne zaman oyuna tıklasam direkt 1.7'ye sabitleniyor.
1-2 yıldır bu şekilde kullanıyordum bir sıkıntı yoktu 2.4 GHz ile oynayabiliyordum fakat 2-3 gündür ne zaman oyuna tıklasam direkt 1.7'ye sabitleniyor.
2-3 gün önce herhangi bir sistem ayarını değiştirdiniz mi? Hızı 1.7Ghz' ye sabitlendiğinde ısınma/fanların hızlanması gözleniyor mu? Cihazı sizden başkası kullandı mı? Gelişmiş güç ayarlarından Intel Dynamic Platform&Thermal framework ayarını en yüksek işlemci hızı olacak şekilde ayarladınız mı? Gelişmiş performans ayarlarında işlemciyle ilgili olan diğer ayarları da kontrol edin.