Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bir bilgisayara arada bir başka işlemci takarak işlemcinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için her seferinde macun sürmek gerekir mi?
Arkadaşlar bir bilgisayara arada bir başka işlemci takarak işlemcinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için her seferinde macun sürmek gerekir mi?
KalyWare Picopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #2 Yok. Ben hazır sistem satın almış biri olarak farkında olmadan 2 yıldır macunsuz işlemci kullandım. Oyunlarda 100 derece oluyordu
Yok. Ben hazır sistem satın almış biri olarak farkında olmadan 2 yıldır macunsuz işlemci kullandım. Oyunlarda 100 derece oluyordu
CnrMoltiSanti Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 15 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Sistem Özellikleri İ7-3770 / GTX1650 4GB GDDR6 / 8+4 12GB 1600Mhz Kingston / H61M-DS2(Rev2.2) Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 Hayır gerekmez, stress testi vs yapmadan sadece görüntü almak için macun sürmenize gerek yok.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #4 KalyWare dedi: Yok. Ben hazır sistem satın almış biri olarak farkında olmadan 2 yıldır macunsuz işlemci kullandım. Oyunlarda 100 derece oluyordu Genişletmek için tıkla... İyi ki yakmamışsın bilgisayarı. CnrMoltiSanti dedi: Hayır gerekmez, stress testi vs yapmadan sadece görüntü almak için macun sürmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet sadece görüntü almak için maksat işlemci çalışıyor mu diye bakmak, çalışsa da nerden baksan 10 dakika falan açık kalır sonra eğer o işlemci kullanılacaksa öyle macun sürerim. İyi madem boşu boşuna macun israfı olmaz.
KalyWare dedi: Yok. Ben hazır sistem satın almış biri olarak farkında olmadan 2 yıldır macunsuz işlemci kullandım. Oyunlarda 100 derece oluyordu Genişletmek için tıkla... İyi ki yakmamışsın bilgisayarı. CnrMoltiSanti dedi: Hayır gerekmez, stress testi vs yapmadan sadece görüntü almak için macun sürmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet sadece görüntü almak için maksat işlemci çalışıyor mu diye bakmak, çalışsa da nerden baksan 10 dakika falan açık kalır sonra eğer o işlemci kullanılacaksa öyle macun sürerim. İyi madem boşu boşuna macun israfı olmaz.