İşlemci O.C yapınca mavi ekran veriyor

ArdaYeahman

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemciyi BIOS üzerinden OC yapınca bir süre sonra mavi ekran veriyor. Soğutmam da iyi, sizce neden mavi ekran verir OC yapınca?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar işlemciyi BIOS üzerinden OC yapınca bir süre sonra mavi ekran veriyor. Soğutmam da iyi, sizce neden mavi ekran verir OC yapınca?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdığınla videonun ne alakası var? Video koymak yerine işlemci marka model ve soğutma marka modeli yazabilirdin ne açıklama var ne başka bir şey nasıl bir yardım yapmamızı bekliyorsun? Eğer voltajı fazla veriyorsan mavi ekran alırsın veya işlemci OC desteklemiyorsa.

Voltaj yükselt veya silikonu berbattır.
İnşallah silikon ile alakalı değildir.
Yazdığınla videonun ne alakası var? Video koymak yerine işlemci marka model ve soğutma marka modeli yazabilirdin ne açıklama var ne başka bir şey nasıl bir yardım yapmamızı bekliyorsun? Eğer voltajı fazla veriyorsan mavi ekran alırsın veya işlemci OC desteklemiyorsa.

Voltajı az verise mavi ekran alır. İşlemci OC desteklemiyorsa mavi ekran almaz çünkü değer değişmez.

Dostum eğer bu videoyoyu çeken eleman yanlış bir şey yapıyorsa o yüzden mavi ekran alabilirim diye koydum o videoyu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı