Işlemci önerisi 100-150 TL arası

Daha fazla  
Merhabalar, bütçem 100-170 TL arası, anakartım şu GA-G41M-ES2L (Rev. 1.1) | Anakart | GIGABYTE destekleyen işlemciler burada yazıyor. Bu işlemcilerden hangisi en iyisi hangisini tercih edersiniz? OEM RX 460 için uyacak. XXX işlemcisi çok iyi RX 460 harika besler. Diyeceğiniz işlemciler hangisi bu anakart bana bu işlemcileri sunuyor.

Bir de bu anakarta RX 460 olur mu?

Not: Linke tıkladığınız zaman "özellikler" kısmına gelirseniz destekleyen işlemcileri görebilirsiniz.

Attığım işlemci zaten Q9550. Ayrıca Aliexpress istemiyorsanız buyurun.

Kıyaslama olarak bunu da bırakayım.

@clickclakbum Gerçekten çok acelen yoksa 15-20 gün bekle cidden çok fiyat farkı oluyor 😀

775 pinde kullanacağın en iyi işlemci xeon x5460 modlanmış şekilde gittigidiyordan bulabilirsin kendim de şuanda kullanıyorum modlanmış olarak geliyor ama anakarta illaki modlu bios yüklemen gerekiyo gerekmiyo diyo satıcı ama bi kere açılıp ikinciye açılmadı bende modlu bios atınca herşey stabil çalıştı 3 aydır kullanıyorum bu arada 160 tl ye aldım

Kıyaslama olarak bunu da bırakayım.

@clickclakbum Gerçekten çok acelen yoksa 15-20 gün bekle cidden çok fiyat farkı oluyor 😀
Şuanda bilgisayarı tamire falan götürmüştüm. Onun fiyatlarını ödemem gerek. Elimde para kalmıyor malesef :( Bu gün iki ay bile uzayabiliyor. Eğer Aliexpress'den alırsam GTX 750 Tİ alırım. Ya da RX 460 da oradan alırım. Eğer ekran kartınıda oradan alırsam süre uzar mı? Yani işlemci 10 günde gelecekse ekran kartıyla birlikte bu süre uzar mı yoksa yine stabil aynı sürede gelir mi ikiside?

Dostum 775 modlu ama bak modlu diyorum alırken ona dikkat et x5460 var normalde anakartına uymuyor ama modlu olanı uyuyor 150 200 TL arası o anakarta takabileceğin en iyi işlemci daha üstü yok al tak birazda oc yapman lazım işini görür bu anakart ile yapabileceğinin en iyisi bu

Dostum 775 modlu ama bak modlu diyorum alırken ona dikkat et x5460 var normalde anakartına uymuyor ama modlu olanı uyuyor 150 200 TL arası o anakarta takabileceğin en iyi işlemci daha üstü yok al tak birazda oc yapman lazım işini görür bu anakart ile yapabileceğinin en iyisi bu
Link varsa atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı