İşlemci söküp takıldıktan sonra görüntü gelmiyor

BakiTelli

Centipat
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
72
Merhaba işlemcime macun sürmek için söktüm ve sorunsuz bir şekilde geri taktım. Çiplerde bir sorun yok fakat bilgisayara görüntü gelmiyor. RAM sök tak yaptım ayni.
 

TLP

Centipat
Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
3.813
Makaleler
1
Çözümler
14
Yer
UUR İmparatorluğu
Merhaba işlemcime macun sürmek için söktüm ve sorunsuz bir şekilde geri taktım. Çiplerde bir sorun yok fakat bilgisayara görüntü gelmiyor. RAM sök tak yaptım ayni.

Macun sürmek için işlemciyi soketinden neden çıkardınız ki? Pinleri yamultmuş olabilirsiniz belki bir şekilde. İşlemci Intel mi AMD mi?

Eksik bağlantı yapmış olabilir misiniz? İşlemci ile beraber işlemci güç besleme kablosunu da çıkardıysanız yani örneğin.

Peki biraz garip bir soru daha: PSU şalterini I'e getirdiniz mi?
 

TLP

Centipat
Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
3.813
Makaleler
1
Çözümler
14
Yer
UUR İmparatorluğu
Pinlerde hata yaptığımı düşünmüyorum detaylıca inceledim bir sorun goremedim.

Eksik bağlantı yapmış olabilir misiniz? İşlemci ile beraber işlemci güç besleme kablosunu da çıkardıysanız yani örneğin.

Peki biraz garip bir soru daha: PSU şalterini I'e getirdiniz mi?

O zaman bu noktaya geliyoruz sanırım.
 
KS
KS
BakiTelli

BakiTelli

Centipat
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
72
Macun sürmek için işlemciyi soketinden neden çıkardınız ki? Pinleri yamultmuş olabilirsiniz belki bir şekilde. İşlemci Intel mi AMD mi?

Eksik bağlantı yapmış olabilir misiniz? İşlemci ile beraber işlemci güç besleme kablosunu da çıkardıysanız yani örneğin.

Peki biraz garip bir soru daha: PSU şalterini ı'e getirdiniz mi?

Intel işlemci

Eksik bağlantı yapmadıgima eminim.

PSU kısmında emin değilim açık klamis gözümden kaçmış olabilir.
Hocam takarken köşedeki ok işaretlerinin (anakart ve işlemcideki) eşleşmesine dikkat ettiniz mi?

Evet dikkat ettim.
 
Yukarı